Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

20

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνος Βασάλος εκπομπή: «Εφόσον είμαι καλά εκεί που είμαι, γιατί να πάω αλλού;»
LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Βασάλος εκπομπή: «Εφόσον είμαι καλά εκεί που είμαι, γιατί να πάω αλλού;»

Κωνσταντίνος Βασάλος εκπομπή: Ο παρουσιαστής μίλησε για τα επόμενα πλάνα στον επαγγελματικό τομέα και σχολίασε την ερώτηση για τα προσωπικά του

Την επιθυμία του να παραμείνει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα για την πρωινή εκπομπή του Star. «Εφόσον είμαι καλά στη Σίσσυ, γιατί να πάω αλλού;», λέει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, o οποίος απάντησε και για τα επαγγελματικά του σχέδια, ενώ δεν αναφέρθηκε καθόλου στα προσωπικά του. «Δε θα πω κάτι για τα προσωπικά μου. Έχω πει χίλιες φορές ότι για τα προσωπικά μου δε θέλω να λέω κάτι παραπάνω. Αν είναι κάτι να πω, θα σας το πω, αλλά μέχρι στιγμής είναι όλα καλά, δε θέλω να επεκταθώ» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σχετικά με την πορεία των επαγγελματικών του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε πως δεν γνωρίζει ακόμη πως θα συνεχίσει η επόμενη τηλεοπτική χρονιά, ενώ ακόμη και να είχε εάλλες προτάσεις δεν θα τις έλεγε στην κάμερα. «Τηλεοπτικά δεν ξέρω τι θα κάνω του χρόνου. Επέστρεψα ανανεωμένος, ξεκούραστος…Προτάσεις άλλες δεν έχω, αλλά και να είχα, δε θα τις έλεγα γιατί δεν είναι σωστό να λέμε τέτοια πράγματα όταν είμαστε σε μια εκπομπή». Ο ίδιος δήλωσε πως θα ήθελε να παραμείνει στην ίδια εκπομπή με την ίδια ομάδα, ακόμη και αν γίνουν νέες προσθήκες, καθώς όπως φαίνεται είναι ικανοποιημένος. «Για του χρόνου δεν ξέρω τίποτα. Μακάρι να ανανεώσουμε και να συνεχίσουμε όπως είμαστε, με την ίδια ομάδα, και γιατί όχι να γίνουν και νέες προσθήκες».

Η συνεργασία του με την Σίσσυ Χρηστίδου

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Με τη Σίσσυ εννοείται ότι τα συζητάμε όλα, και πάντα την ενημερώνω, δεν την αφήνω στην άγνοια…Είναι ένας άνθρωπος που είναι χαρά και ευλογία να δουλεύεις μαζί του. Είναι οικογένεια… Εφόσον είμαι καλά εκεί που είμαι, γιατί να πάω αλλού;». Ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν, όταν είχε επιστρέψει στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» πως «Παίζει μεγάλο ρόλο για εμένα η Σίσσυ, η Βάλια, ο Παύλος, όλα τα παιδιά είναι οικογένεια για εμένα και αυτό ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους. Δεν θα απολογηθώ γιατί επέστρεψα – έτσι ήθελα».

«Δεν νιώθω ότι έχω φύγει από την εκπομπή. Πήγα σε κάτι ριάλιτι και ξαναγύρισα. Μου έκαναν μία ωραία πρόταση, συζήτησα και με την Σίσσυ Χρηστίδου κάποια πράγματα, δεν είχα κλείσει κάτι άλλο, οπότε ήταν καλή ευκαιρία να επιστρέψω», είχε αναφέρει στο παρελθόν. Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει με πολύ καλά σχόλια για τον ίδιο ενώ είχαν ανεβάσει μαζί και ένα κωμικό βίντεο με τον διάλογο «Λοιπόν Κωνσταντίνε, μας παίρνουν τηλέφωνο δημοσιογράφοι, έρχονται τα κανάλια απ’ έξω να απαντήσω γιατί σε έχω με το ζόρι στην εκπομπή. Τι να απαντήσω εγώ τώρα; Πως να εξηγήσω στον κόσμο τη σχέση μας;» ρωτά στο βίντεό της η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να της απαντά, «Πες τους ότι με ζάλισες τον Νοέμβρη “έλα πίσω, έλα πίσω”, είδες τι κατάφερες τώρα; Με το ζόρι είμαι σε αυτή την εκπομπή». «Δε θέλω… Σε θέλω» είπε η παρουσιάστρια γελώντας.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις