Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδοσφαιριστές έκαναν τους νεκρούς Βραζιλία: Η τιμητική στον πρόεδρό τους
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδοσφαιριστές έκαναν τους νεκρούς Βραζιλία: Η τιμητική στον πρόεδρό τους

Ποδοσφαιριστές έκαναν τους νεκρούς Βραζιλία: Δείτε τον απίθανο τρόπο με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές της άσημης Καρίρι πανηγύρισαν την άνοδο τους στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος της Πολιτείας της Σεάρα

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί αγώνες για την προαγωγή στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος Σεαρένσε, τοπικό πρωτάθλημα στη Βραζιλία. Οι ομάδες Τιρόλ και Καρίρι κατάφεραν να επικρατήσουν επί των Ιτατιπόκα και Ικάσα αντίστοιχα, κερδίζοντας έτσι την πρόκριση για την επόμενη κατηγορία του πρωταθλήματος της Πολιτείας.

Οι πανηγυρισμοί ήταν εντυπωσιακοί, ιδίως από την πλευρά της Καρίρι, που θεωρούνταν το αουτσάιντερ της διοργάνωσης, παρόλο που ξεκίνησε μόλις την πρώτη της σεζόν. Ο λόγος για αυτό ήταν όχι μόνο η αθλητική τους αξία, αλλά και η πρωτότυπη επαγγελματική δραστηριότητα του προέδρου του συλλόγου, Ρόσενμπεργκ Φρέιτας, που είναι ιδιοκτήτης μιας αλυσίδας γραφείων κηδειών.

Η τιμητική στον πρόεδρο

Κάθε φορά που αντιμετώπιζαν αντίπαλες ομάδες, οι οπαδοί των αντιπάλων αφιέρωναν ειρωνικά τραγούδια για την επαγγελματική δραστηριότητα του προέδρου. Ωστόσο, μετά την επιτυχημένη προαγωγή της Καρίρι στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν ξέχασαν να τιμήσουν τον πρόεδρο τους. Στο τέλος του αγώνα, οι παίκτες της Καρίρι τρέξανε να γιορτάσουν με τους οπαδούς τους και μετά, για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους, παρίσταναν να… κοιμούνται στο γήπεδο, ως συμβολική παράσταση της… επαγγελματικής του δραστηριότητας!

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις