Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κούγιας Καλλιάνος: Ο ποινικολόγος αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της οικογένειας
ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας Καλλιάνος: Ο ποινικολόγος αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της οικογένειας

Κούγιας Καλλιάνος: «Θα προχωρήσουμε στις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες κατά όλων των υπευθύνων», αναφέρει ο ποινικολόγος

Το γραφείο του Αλέξη Κούγια ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας Καλλιάνου σχετικά με τις συνθήκες νοσηλείας και τον θάνατο του Δημήτρη Καλλιάνου, πατέρα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Στη σχετική ανακοίνωση το γραφείο του κ. Κούγια αναφέρει ότι αφού λάβει στην τον ιατρικό φάκελο θα προχωρήσει στις περαιτέρω νομικές ενέργειες κατά όλων των υπευθύνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον θάνατο του Δημήτρη Καλλιάνου, η διοίκηση του Αττικού Νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για τις συνθήκες νοσηλείας του.

Η ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια

«Ο κος Γιάννης Καλλιάνος, η μητέρα του και ο αδελφός του ανέθεσαν στον επικεφαλής του γραφείου μας κο Αλέξιο Κούγια την νομική τους εκπροσώπηση στην υπόθεση που έχει δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες από τον κο Γιάννη Καλλιάνο και αφορά τις συνθήκες νοσηλείας και τις ιατρικές επιλογές γιατρών γνωστού νοσοκομείου της Αθήνας, όπου νοσηλεύτηκε ο πατέρας του και μετά από μια σειρά ακρωτηριασμών, ενώ αρχικά οι γιατροί του νοσοκομείου τον είχαν διαβεβαιώσει ότι η κατάσταση της υγείας του πατέρα του ήταν τέτοια που δεν κινδύνευε η ζωή του σε καμία περίπτωση, τελικώς υπέστη ανακοπή, ακολούθως περιήλθε σε κωματώδη κατάσταση και σήμερα έχασε την ζωή του.

Το δικηγορικό μας γραφείο με τους συνεργάτες του και τη βοήθεια ειδικών ιατροδικαστών, αφού λάβουμε στην κατοχή μας τον ιατρικό φάκελο τον οποίον θα μελετήσουν οι επιστημονικοί συνεργάτες μας θα προσχωρήσουμε στις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες κατά όλων των υπευθύνων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις