Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βίκυ Φλέσσα – Τέμπη: «ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκης παραποιούν φράση μου, ανήθικη πολιτική εκμετάλλευση»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίκυ Φλέσσα – Τέμπη: «ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκης παραποιούν φράση μου, ανήθικη πολιτική εκμετάλλευση»

Βίκυ Φλέσσα - Τέμπη: "Σκοπός δεν είναι μόνο να πληγεί το πρόσωπό μου ως υποψήφια, η οποία έχει επιλέξει να εκφράζει με παρρησία τις απόψεις της, αλλά και να πληγεί η ίδια η παράταξη της ΝΔ»

Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη που την κατηγόρησε για «ανατριχιαστική δήλωση» σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών, απάντησε η Βίκυ Φλέσσα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του για το ΕΣΥ, ενέπλεξε στον πρόλογό του μια δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ η οποία είχε να κάνει με την υπόθεση των Τεμπών λέγοντας ότι «η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα έκανε την ανατριχιαστική δήλωση «τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί»». Η κα Φλέσσα απαντώντας, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του για παραποίηση των δηλώσεών της, τονίζοντας ότι πρόκειται για αντικείμενο «παραποίησης και ανήθικης πολιτικής εκμετάλλευσης»

«Οργανωμένα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του μαζί, Στέφανος Κασσελάκης, εξακολουθούν να παραποιούν δηλώσεις μου. Συνειδητά. Σε παρουσίαση του βιβλίου μου στον Σύλλογο Πασχόντων από Σκλήρυνση κατά Πλάκας πριν από 10 ημέρες, μία κυρία με εγκάλεσε “γιατί κυρία Φλέσσα είστε υποψήφια με αυτή την ελεεινή κυβέρνηση των εγκληματιών που σκότωσαν τα παιδιά μας” αναφερόμενη στα Τέμπη.

Η απάντησή μου για την διαχρονική παθογένεια του ελληνικού κράτους που προκαλεί τραγωδίες όπως στα Τέμπη και στο Μάτι, με παράλληλη αναφορά στην ευθύνη όλων μας, γίνεται σήμερα με καθυστέρηση 10 ημερών, αντικείμενο παραποίησης και ανήθικης πολιτικής εκμετάλλευσης. Σκοπός δεν είναι μόνο να πληγεί το πρόσωπό μου ως υποψήφια, η οποία έχει επιλέξει να εκφράζει με παρρησία τις απόψεις της, αλλά και να πληγεί η ίδια η παράταξη της ΝΔ» ανέφερε στην ανάρτησή της.

Ο Κασσελάκης έκανε δωρεά στην Παναγία Πορταΐτισσα – «Δάκρυσε όταν είδε την καμμένη εκκλησία»
Η κόντρα της οικογένειας Φλώρου με τον Βελόπουλο που πυροδότησε το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης για Καλλιάνο: Σέβομαι τον πόνο κάθε συγγενούς, όμως για τον πατέρα του τηρήθηκε η νόμιμη διαδικασία
Γκάφα ολκής από Κασσελάκη και διόρθωση με… μεγαλύτερη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις