Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

24

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Πασχαλινές εκδηλώσεις Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης: Πού να πάτε τις γιορτές
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πασχαλινές εκδηλώσεις Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης: Πού να πάτε τις γιορτές

Πασχαλινές εκδηλώσεις Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, με κατανυκτική και ψυχαγωγική ατμόσφαιρα.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προσκαλεί  όλους τους κατοίκους του, να περάσουν ένα όμορφο Πάσχα μαζί, διοργανώνοντας μια σειρά πασχαλινών εκδηλώσεων για παιδικό και ενήλικο κοινό, με είσοδο ελεύθερη. Κατανυκτική και ψυχαγωγική ατμόσφαιρα με τη μουσική παράσταση: «Η εποχή της αγάπης», διασκέδαση και παιδικά χαμόγελα, στην εξωτερική παιδική εκδήλωση: «Πασχαλινές Σκανταλιές» και την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση: «Οι 4 υπερήρωες».

Αναλυτικά το πασχαλινό πρόγραμμα:

Σάββατο 27 Απριλίου 2024:

Παιδική εξωτερική εκδήλωση: «Πασχαλινές Σκανταλιές»

Πάρκο Μικρασιατών Βούλας, ώρα 12:00

Παιδική εκδήλωση με εργαστήρια εικαστικών, κατασκευής λαμπαδών, μουσικοκινητικής, διαδραστικών παιχνιδιών, face painting, διαγωνισμούς, μάγους, κυνήγι χαμένου θησαυρού.

Σάββατο 27 Απριλίου 2024:

Μουσική παράσταση: «Η εποχή της αγάπης»

Πολιτιστικό κέντρο «Ιωνία» Βούλας, ώρα 20:00

Η Athens Chamber Orchestra και ο μαέστρος Απόλλων Κουσκουμβεκάκης θα παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα στα ομορφότερα τραγούδια για την αγάπη, μελοποιημένη ποίηση, των Μ.Χατζηδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Σ. Ξαρχάκου και άλλων σημαντικών Ελλήνων συνθετών. Ένα πρόγραμμα περισυλλογής και αγωγής ψυχής, που οδηγεί στη κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας. Τα τραγούδια ερμηνεύουν η Άννα Ματσούκα και η Μαρούλα Κασκαβέλη.

Κυριακή 28 Απριλίου 2024:

Παιδική μουσικοθεατρική παράσταση: «Οι 4 υπερήρωες»

Δημοτικό Θέατρο Βάρης, Βάρη, ώρα: 12:00

Παιδική μουσικοθεατρική παράσταση του Γεράσιμου Κατσανέα, σε σκηνοθεσία Φανής Παρλή. Το Πνεύμα της Ζωής με την εκρηκτική διάθεσή του ψάχνει τους επόμενους Σούπερ ήρωες για να σώσουν από οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή όποιο παιδί το έχει ανάγκη!!! Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί με αλφαβητική σειρά: Δημήτρης Καλλέργης, Μάκης Κατσανέας, Φανή Παρλή, Γιάννης Σέρρης, Εβίνα Χριστογιαννοπούλου.

Κυριακή 12 Μαΐου 2024:

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Δράση: «Τοπόσημα Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης»

Φασκομηλιά, Βουλιαγμένη, ώρα: 18:00 (αυστηρά)

Μια περιπατητική παράσταση, όπου μαθητές από τα σχολεία της πόλης μας, σαν άλλοι μικροί ρήτορες θα απαγγείλουν τον Επιτάφιο του Θουκυδίδη. Σε μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή (μονοπάτι), ολιγομελείς ομάδες θεατών ακολουθούν το μονοπάτι και ανακαλύπτουν τους μικρούς ρήτορες. Τοπόσημο, η Φασκομηλιά, και Ιστορία, ο Επιτάφιος, οδηγούν τους θεατές στο τέλος της διαδρομής με θέα το υπέροχο ηλιοβασίλεμα! Ιδέα – Απόδοση – Σκηνοθεσία: Τάσος Αλατζάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις