Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπέος – Κωνσταντοπούλου: «Ή έκανε χιούμορ, ή με παρενόχλησε σεξουαλικά»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπέος – Κωνσταντοπούλου: «Ή έκανε χιούμορ, ή με παρενόχλησε σεξουαλικά»

Μπέος: Η Κωνσταντοπούλου μου είπε «Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» -«Ή έκανε χιούμορ, ή με παρενόχλησε σεξουαλικά»

Μια… απρόσμενη στιχομυθία είχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. Ο δήμαρχος Βόλου συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου και, όπως ο ίδιος λέει, καθώς τον προσπερνούσε, τον χαιρέτησε λέγοντάς του «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».

Θέλοντας να ερμηνεύσει την κίνηση αυτή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε μια ανάρτηση στα social media, στην οποία αναφέρει: «Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό ”κόλλημα”, που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε ”γεια σου κούκλε, τι κάνεις;” δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους. Ο ένας ως ”πείραγμα”, αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη, καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα… Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

Σημειώνεται ότι το πρωί της Δευτέρας τα δικαστήρια του Βόλου, με αφορμή τη δίκη των Θωμά Κλημόπουλου και Αριστείδη Φραγκουδάκη, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία υπερασπίζεται τους δύο κατηγορούμενους, επιτέθηκε στην πρόεδρο της αίθουσας, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως λειτουργεί «υπέρ του Μπέου», ενώ κατέθεσε μήνυση εις βάρος της, αλλά και απανωτά αιτήματα εξαίρεσής της από την υπόθεση, τα οποία απορρίφθηκαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις