Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καπουτζίδης γονείς: «Μαμά, μη στεναχωριέσαι, θα σε κάνω περήφανη»
LIFESTYLE

Καπουτζίδης γονείς: «Μαμά, μη στεναχωριέσαι, θα σε κάνω περήφανη»

Καπουτζίδης γονείς: Είχα κοπεί στις πρώτες απολυτήριες εξετάσεις από τη δραματική και ήταν προβληματισμένη, τότε της είχα πει να μη στεναχωριέται, δήλωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή το βράδυ της Δευτέρας (22/04) και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στους γονείς του, αλλά και τη ζωή που έχει φτιάξει σήμερα. «Οι γονείς μου νομίζω χαίρονται πολύ για την πορεία του. Νομίζω ότι με αγαπάνε πολύ και είναι χαρούμενοι και περήφανοι. Ήταν και ο στόχος μου. Η μαμά μου το θυμάται ακόμα, ότι κάποια στιγμή της είχα πει ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα. Είχα κοπεί στις πρώτες απολυτήριες εξετάσεις από τη δραματική, ήταν προβληματισμένη, τότε της είχα πει να μη στεναχωριέται, ότι ξέρω τι σκέφτεται και ότι κάποια μέρα θα καταφέρω να την κάνω περήφανη.

Δε ζηλεύω δουλειές, επιτυχίες….ζηλεύω με την καλή έννοια και θαυμάζω τους αγαπημένους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει μαζί, έχουν γεράσει μαζί, έχουν φτιάξει μια όμορφη ζωή. Έχω φτιάξει μια όμορφη ζωή μόνος μου, χαίρομαι γι’ αυτό. Αλλά, το να φτιάξεις μια όμορφη ζωή με έναν άλλο άνθρωπο δε θα έπρεπε να το στερούμε σε κανέναν», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και δεν έχει γεννητικά όργανα»

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Breakfast@Star» εξέφρασε έντονη συγκίνηση μιλώντας για τους γονείς του. Ο ίδιος αποκάλυψε με τρεμάμενη φωνή, πως πριν μπει στη Βουλή, κάλεσε τους γονείς του για να τους ενημερώσει ότι δεν θα έχει μαζί του το κινητό τηλέφωνο αλλά όταν άκουσε τη φωνή της μητέρας του, είπε κάτι άλλο. «Τους είπα “σας ευχαριστώ που με κάνατε τον άνθρωπο που έγινα και που με μεγαλώσατε έτσι όπως με μεγαλώσατε και σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δώσατε. Γιατί δεν καταλαβαίνετε πόση δύναμη παίρνει ένα παιδί, όταν νιώθει ότι οι γονείς του είναι υπερήφανοι γι’ αυτό, περήφανοι όχι γιατί κέρδισε ένα διαγώνισμα. Περήφανοι για την καρδιά του, την επιτυχία και την αποτυχία του».

Ο σεναριογράφος πρόσθεσε: «Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δε θα χρειαστεί να κάνει αυτήν την άβολη συζήτηση και κανένας γονιός δε θα ντραπεί γι’ αυτό που είναι το παιδί του. Απλώς να το αφήσει να γίνει ένας καλός άνθρωπος. Δε φαντάζεστε πόση δύναμη δίνουν οι γονείς όταν αγαπάνε κι αποδέχονται τα παιδιά τους. Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και δεν έχει γεννητικά όργανα. Δεν έχει φύλο η καρδιά. Αυτό ήθελα να πω. Συγγνώμη, αλλά τους αγαπάω πολύ για τη δύναμη που μου έδωσαν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις