Καπουτζίδης γονείς: «Μαμά, μη στεναχωριέσαι, θα σε κάνω περήφανη»

LIFESTYLE

Καπουτζίδης γονείς: «Μαμά, μη στεναχωριέσαι, θα σε κάνω περήφανη»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Καπουτζίδης γονείς: Είχα κοπεί στις πρώτες απολυτήριες εξετάσεις από τη δραματική και ήταν προβληματισμένη, τότε της είχα πει να μη στεναχωριέται, δήλωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος

23.04.2024 | 09:18

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή το βράδυ της Δευτέρας (22/04) και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στους γονείς του, αλλά και τη ζωή που έχει φτιάξει σήμερα. «Οι γονείς μου νομίζω χαίρονται πολύ για την πορεία του. Νομίζω ότι με αγαπάνε πολύ και είναι χαρούμενοι και περήφανοι. Ήταν και ο στόχος μου. Η μαμά μου το θυμάται ακόμα, ότι κάποια στιγμή της είχα πει ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα. Είχα κοπεί στις πρώτες απολυτήριες εξετάσεις από τη δραματική, ήταν προβληματισμένη, τότε της είχα πει να μη στεναχωριέται, ότι ξέρω τι σκέφτεται και ότι κάποια μέρα θα καταφέρω να την κάνω περήφανη.

Δε ζηλεύω δουλειές, επιτυχίες….ζηλεύω με την καλή έννοια και θαυμάζω τους αγαπημένους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει μαζί, έχουν γεράσει μαζί, έχουν φτιάξει μια όμορφη ζωή. Έχω φτιάξει μια όμορφη ζωή μόνος μου, χαίρομαι γι’ αυτό. Αλλά, το να φτιάξεις μια όμορφη ζωή με έναν άλλο άνθρωπο δε θα έπρεπε να το στερούμε σε κανέναν», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και δεν έχει γεννητικά όργανα»

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Breakfast@Star» εξέφρασε έντονη συγκίνηση μιλώντας για τους γονείς του. Ο ίδιος αποκάλυψε με τρεμάμενη φωνή, πως πριν μπει στη Βουλή, κάλεσε τους γονείς του για να τους ενημερώσει ότι δεν θα έχει μαζί του το κινητό τηλέφωνο αλλά όταν άκουσε τη φωνή της μητέρας του, είπε κάτι άλλο. «Τους είπα “σας ευχαριστώ που με κάνατε τον άνθρωπο που έγινα και που με μεγαλώσατε έτσι όπως με μεγαλώσατε και σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δώσατε. Γιατί δεν καταλαβαίνετε πόση δύναμη παίρνει ένα παιδί, όταν νιώθει ότι οι γονείς του είναι υπερήφανοι γι’ αυτό, περήφανοι όχι γιατί κέρδισε ένα διαγώνισμα. Περήφανοι για την καρδιά του, την επιτυχία και την αποτυχία του».

Ο σεναριογράφος πρόσθεσε: «Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δε θα χρειαστεί να κάνει αυτήν την άβολη συζήτηση και κανένας γονιός δε θα ντραπεί γι’ αυτό που είναι το παιδί του. Απλώς να το αφήσει να γίνει ένας καλός άνθρωπος. Δε φαντάζεστε πόση δύναμη δίνουν οι γονείς όταν αγαπάνε κι αποδέχονται τα παιδιά τους. Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και δεν έχει γεννητικά όργανα. Δεν έχει φύλο η καρδιά. Αυτό ήθελα να πω. Συγγνώμη, αλλά τους αγαπάω πολύ για τη δύναμη που μου έδωσαν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ελεύθεροι οι 42 Έλληνες που εμποδίστηκαν στο αεροδρόμιο του Καΐρου από το να συμμετάσχουν στο March to Gaza 23.04.2024 | 09:18
Απίστευτο περιστατικό έξω από το δημαρχείο Ραφήνας - Πρώην δήμαρχος επιτέθηκε με κλωτσιές στον Ευάγγελο Μπουρνού 23.04.2024 | 09:18
Χάος στην Ινδία μετά τη συντριβή του αεροσκάφους σε ξενώνα γιατρών, καμία ελπίδα για επιζώντες 23.04.2024 | 09:18
Στάθης Αγγελόπουλος στη δίκη: «Η πρώην σύζυγός μου ήθελε να με εκδικηθεί – Πήγε στην κουζίνα και χτύπησε στο πρόσωπο στο ντουλάπι» 23.04.2024 | 09:18
Στέφανος Κωνσταντινίδης για Σούπερ Κική: «Δόξα τω Θεώ που σπίτι μας δεν μπαίνουν περιττώματα» 23.04.2024 | 09:18
Δήμος Πετρούπολης: Πλήρης στήριξη στους εργαζομένους καθαριότητας 23.04.2024 | 09:18
Πειραιάς: Έτοιμος για τον ποδηλατικό αγώνα «Criterium Piraeus» 23.04.2024 | 09:18
Κηφισιά: Μαθητές δημοτικού προσφέρουν αναπηρικό αμαξίδιο στο νοσοκομείο ΚΑΤ 23.04.2024 | 09:18
Exit mobile version