Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Παππάς – Περρής: Εκατέρωθεν σπόντες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παππάς – Περρής: Εκατέρωθεν σπόντες

Παππάς - Περρής: "Ας πούμε αλήθειες κύριε Παππά και όχι ψέματα στον κόσμο" ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα για την επίμαχη φωτογραφία.

Βαριές αιχμές και αβρότητες εξαπολύουν με κάθε ευκαιρία, ο πρώην καλαθοσφαιριστής και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και οι δύο άμεσοι συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα, Βαγγέλης Περρής και Τάσος Τεργιάκης. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην εκπομπή “Γεια σου” του ΣΚΑΪ, απάντησε -μεταξύ άλλων- για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή, ο οποίος ανέφερε ότι αν ψάξει κάποιος στις αναρτήσεις του (Παππά) στα social media θα βρει τη φωτογραφία στην οποία δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε δημοσιογράφους.

“Δεν έχω κατεβάσει ποτέ μου καμία ανάρτηση. Ο Βαγγέλης ο Περρής έφερε τον Καιάδα της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή του και τον εκθείαζε, άρα καταλαβαίνεις σε ποιο στρατόπεδο ανήκει” ήταν η απάντηση του Νίκου Παππά: “Εύχομαι να μην με καλέσει ποτέ στην εκπομπή του, γιατί δεν ανήκω σε αυτόν τον χώρο”.

“Έχει και τον άλλο τον ποκοπίκο με τα γυαλάκια (σ.σ. εννοεί τον Τάσο Τεργιάκη) που προσπαθεί συνέχεια να με αποδομήσει, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος δε μασάει. Καταλαβαίνω ότι είναι μέρος της δουλειάς. Έχουν μια κατεύθυνση, μια στρατηγική, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος αξιολογεί σωστά, κρίνει και τους κατατάσσει εκεί που πρέπει. Υποκριτικά μπορούν να έρθουν να σε χαιρετήσουν, αλλά δε θα τα πουν μπροστά μου για το καλό τους”.

Τι απάντησαν Περρής και Τεργιάκης

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό”, ο Βαγγέλης Περρής και ο Τάσος Τεργιάκης απάντησαν στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης είπε ότι “στη Μπακοδήμου είπε πως δεν υπάρχει φωτογραφία που δείχνει τα γεννητικά όργανα. Υπάρχει στο Instagram του. Όταν ήρθε στην εκπομπή εγώ δεν μίλησα μαζί του, ούτε χαιρετηθήκαμε. Η φωτογραφία- ξαναλέω- υπάρχει στο Instagram του. Το μένος του κατά των δημοσιογράφων είναι παλιό, από το 2016, από τότε που έβγαλε η ΕΣΗΕΑ ανακοινώσεις. Που ήταν ακόμη αθλητής. Ας πούμε αλήθειες κύριε Παππά και όχι ψέματα στον κόσμο”.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Περρής είπε ότι: “Ο κύριος Παππάς χθες εμφανίστηκε τελείως διαφορετικός από ότι τον είδαμε εδώ. Είναι μάλλον δύο Παππάδες, ανάλογα με το πώς ξυπνάνε έχουν διαφορετική συμπεριφορά. Είπε διάφορα θέματα που με αφορούν. Είπε πως είμαι γνωστός Χρυσαυγίτης. Η φιλοξενία του Καιάδα είναι ένα θέμα που και μένα με έχει απασχολήσει. Έχω τοποθετηθεί δημόσια, έπρεπε να έχω φύγει από την τηλεόραση”.

“Συνεχίζοντας είπε πως δεν υπάρχει καμία φωτογραφία που δείχνει τα γεννητικά του όργανα στους δημοσιογράφους. Η φωτογραφία υπάρχει και είναι πολύ περήφανος που κάνει αυτό το πράγμα. Αλλά είπε και κάτι που προσβάλλει όλους εμάς. Ότι ήρθε εδώ και εμείς πήγαμε να τον υποδεχτούμε, γιατί ξέραμε πως αν δεν τον υποδεχόμασταν καλά, ξέραμε τι θα πάθουμε. Υπονοώντας πως μπορεί να μας έριχνε και καμία μπάλα στο κεφάλι. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που το κάνει. Επικαλούμαι την μαρτυρία όλων. Όταν ο κύριος Παππάς ήρθε στην εκπομπή του είπα ακριβώς τα ίδια που λέω και εκτός της δικής του παρουσίας. Ότι αυτά που λέει είναι απαράδεκτα και να επανορθώσει ζητώντας δημόσια συγγνώμη. Αυτά που λέει ο κύριος Παππάς είναι ψέματα. Μοιράζει πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων ο απών για τα θέματα τα οποία αναφέρει. Επίσης θα πρέπει να κοιτάξει τι γράφουν γι΄ αυτόν οι Χρυσαυγίτες. Θα δει ότι η σύγκριση είναι “μετά από τον Ηλία μόνο εσύ”. Ο Ηλίας δεν είναι ο Ηλίας Ηλιού της αριστεράς. Είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις