Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Προκηρύξεις υπουργείο Πολιτισμού 2024: Έρχονται 75 προσλήψεις
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προκηρύξεις υπουργείο Πολιτισμού 2024: Έρχονται 75 προσλήψεις

Προκηρύξεις υπουργείο Πολιτισμού 2024: Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Το υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε 75 νέες προσλήψεις προσωπικού για θέσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Αναλυτικά, οι προσλήψεις αφορούν τρεις ειδικότητες και συγκεκριμένα, ημερήσιους φύλακες μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, νυχτοφύλακες και προσωπικό καθαριότητας εσωτερικών χώρων. Δείτε όλη την προκήρυξη εδώ. Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 75 ατόμων για την κάλυψη θέσεων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Οι θέσεις εργασίας στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο είναι οι εξής:

  • ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων (66 θέσεις)
  • ΔΕ Νυχτοφυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων (4 θέσεις)
  • ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας εσωτερικών χώρων (5 θέσεις)

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά στην ανάλογη διεύθυνση: culture.gov.gr ή μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης στο Gov.gr και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο Εργασία και ασφάλιση -> Απασχόληση στο δημόσιο τομέα -> Αιτήσεις πρόσληψης προσωπικού στο υπουργείο Πολιτισμού. Για την είσοδο στην εφαρμογή συμπληρώνουν τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet. Εν συνεχεία επιλέγουν: «Διαγωνισμοί» → «Κάντε Αίτηση» προκειμένου να συμπληρώσουν τα πεδία της αίτησης, όπως αυτά προβλέπονται στο, «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ». Κατόπιν οι υποψήφιοι υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις