Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αχτσιόγλου για Παπανώτα: Δεν δέχομαι τα περί κοπτοραπτικής – Ο Κασσελάκης αντέδρασε μετά την κατακραυγή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου για Παπανώτα: Δεν δέχομαι τα περί κοπτοραπτικής – Ο Κασσελάκης αντέδρασε μετά την κατακραυγή

"'Οταν βάζεις κάποιον στο ψηφοδέλτιο σου, τον βάζεις γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά", σημειώνει η 'Εφη Αχτσιόγλου.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν η Έφη Αχτσιόγλου το πρωί του Σαββάτου. Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς αναφέρθηκε στην αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές κατακεραυνώνοντας τον παρουσιαστή. “Η τοποθέτηση αυτή έγινε ένα μήνα πριν άρα ο πολιτικός φορέας επέλεξε να βάλει στο ψηφοδέλτιο του έναν άνθρωπο με αυτές τις απόψεις. Κανονικά όταν βάζεις κάποιον στο ψηφοδέλτιο σου τον βάζεις γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά και όχι επειδή είναι γνωστός. Η αντίδραση του Κασσελάκη έρχεται όταν γίνεται κατακραυγή και όχι όταν γίνονται οι δηλώσεις. Το πρόβλημα ξεκινά από την αρχική δήλωση, πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τις γυναίκες στην Ελλάδα. Αυτό δείχνει άγνοια της κοινωνικής πραγματικότητας”, σχολίασε αρχικά η Έφη Αχτσιόγλου.

Καρανίκας κατά Αχτσιόγλου: Να κοιτάξει τα του οίκου της με τους τραμπούκους του κόμματός της

“Η Ελλάδα είναι στη τελευταία θέση στην ισότητα. Δεν δέχομαι την τοποθέτηση της κοπτοραπτικής. Το victim blaming είναι μια αντίληψη, δεν είναι ζήτημα σαρδάμ. Είναι συνηθισμένο να κατηγορούνται στην πατριαρχία τα θύματα. Δείτε πώς ακούγεται αυτή η δήλωση με φόντο τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους. Δεν μπορεί να γίνεται μία καταγγελία και η αστυνομία να ‘’σφυρά’’ αδιάφορα””.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις