Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

24

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απειλεί να ανατιναχθεί Παρίσι: Η αστυνομία απέκλεισε το προξενείο του Ιράν
ΚΟΣΜΟΣ

Απειλεί να ανατιναχθεί Παρίσι: Η αστυνομία απέκλεισε το προξενείο του Ιράν

Απειλεί να ανατιναχθεί Παρίσι: Η αστυνομία της γαλλικής πρωτεύουσας έχει αποκλείσει την πρόσβαση στο προξενείο του Ιράν - Ο άντρας φέρεται να έχει πάνω του ζώνη με εκρηκτικά

Η γαλλική αστυνομία απέκλεισε σήμερα, Παρασκευή (19/04), την πρόσβαση στο ιρανικό προξενείο στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού, όπου ένας άνδρας είναι ταμπουρωμένος σε κτίριο του προξενείου και απειλεί να ανατιναχθεί, μετέδωσε ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1 στο Twitter. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άνδρας φέρεται να φοράει ζώνη με εκρηκτικά και λέγεται ότι είναι εφοδιασμένος με ένα αντικείμενο που μοιάζει με χειροβομβίδα, ενώ μέσα στο δωμάτιο που έχει ταμπουρωθεί, ενδέχεται να βρίσκεται και ο πρέσβης.

Τα έκτακτα μέτρα των Αρχών

Η αστυνομία της γαλλικής πρωτεύουσας ανέφερε ότι οι δυνάμεις της βρίσκονται στο σημείο και ζήτησε από το κοινό να αποφύγει την ευρύτερη περιοχή. Οι ίδιες  πηγές ανέφεραν στο Europe 1, πως η πρεσβεία του Ιράν ήταν εκείνη που επικοινώνησε με τη νομαρχία του Παρισιού για να αναφέρει την παρουσία του ατόμου και να ζητήσει την επέμβαση της αστυνομίας. Σύμφωνα με την εταιρία λειτουργίας του μετρό RATP, έχει διακοπεί η λειτουργία σε κοντινή γραμμή του μετρό για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις