Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

24

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκοψαν φρένα Δράμα: Εφιαλτικές στιγμές βίωσε 38χρονη μαζί με τα δυο παιδιά της
ΕΛΛΑΔΑ

Έκοψαν φρένα Δράμα: Εφιαλτικές στιγμές βίωσε 38χρονη μαζί με τα δυο παιδιά της

Έκοψαν φρένα Δράμα: Η 38χρονη ενημερώθηκε από το συνεργείο

Εφιαλτικές στιγμές βιώσε μία 38χρονη σε περιοχή της Δράμας και τα δύο παιδιά της καθώς, όπως κατήγγειλε, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, την ώρα που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο σπίτι της. «Μπήκα με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο επειδή είχαμε κάτι προγραμματισμένο. Μόλις ανέπτυξα λίγη ταχύτητα το φρένο δεν πατιόταν. Είχα αναπτύξει μόλις 20 – 30 χιλιόμετρα, ευτυχώς ήμουν σε μικρό δρόμο και πρόλαβα να το σταματήσω με χειρόφρενο και τις ταχύτητες», περιέγραψε στη Voria.gr σοκαρισμένη η 38χρονη. Αρχικά δεν υποψιάστηκε κάτι και η οδική βοήθεια μετέφερε το αυτοκίνητο στο συνεργείο. Ο τρόμος όμως την κυρίευσε το επόμενο πρωί, όταν ο ιδιοκτήτης του συνεργείου της τηλεφώνησε και της είπε ότι έκοψαν το σωληνάκι των φρένων και ότι έγινε ανθρώπινη παρέμβαση. Άμεσα κάλεσε στην αστυνομία, είπε όσα είχαν συμβεί για να λάβει τηλεφωνικά την απάντηση «μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα», όπως είπε η 38χρονη.

«Του απάντησα ότι το γεγονός πως είμαι ζωντανή δεν σημαίνει ότι δεν έγινε απόπειρα και ότι μπορούσαν να το διαπιστώσουν και αυτοί από την αστυνομία. Του έδωσα πληροφορίες και του είπα ότι θα πάω στο τμήμα για να κάνω μήνυση». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, απευθύνθηκε τηλεφωνικά και στην Εισαγγελία, απ’ όπου την παρέπεμψαν πάλι στην αστυνομία. «Η γυναίκα αυτή κινδυνεύει, πρόκειται για μία απόπειρα ανθρωποκτονίας σύμφωνα με όσα ξέρουμε. Μπορεί ο δράστης ανά πάσα στιγμή να στραφεί εναντίον της με άλλους τρόπους. Το βασικό είναι να καταλάβουν οι αρχές τί ακριβώς συμβαίνει και κάνουμε ό,τι μπορούμε κι εμείς να βοηθήσουμε τις αρχές με όσα γνωρίζουμε», είπε από την πλευρά του στη Voria.gr, ο συνήγορός της Ιορδάνης Χατζηκαλλινικίδης.

«Έχω σοκαριστεί»

Όταν η γυναίκα προσέφυγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων έσπευσαν στο συνεργείο και εξέτασαν το αυτοκίνητο. «Επιβεβαιώθηκε ότι είναι κομμένο το μεταλλικό σωληνάκι από τα φρένα, όπως μου είπαν είναι με εργαλείο. Μου το πιστοποίησαν και από το εγκληματολογικό της αστυνομίας», είπε η γυναίκα στη Voria. «Έχω σοκαριστεί. Κάθομαι και αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να θέλει να μου κάνει τόσο κακό με δύο παιδικά καρεκλάκια στο πίσω κάθισμα. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι είμαι μητέρα με δύο παιδιά», συνέχισε. «Έχει επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι στα φρένα. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιος ήθελε να τη βλάψει.

Ο κίνδυνος είναι ακόμη μεγαλύτερος αν σκεφτεί κανείς ότι μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και τα δύο ανήλικα παιδιά της», συμπλήρωσε ο κ. Χατζηκαλλινικίδης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα, που δεν μπορεί να υποπτευθεί ποιος βρίσκεται πίσω από τη δολιοφθορά, ζήτησε προστασία από την αστυνομία, να γίνεται δηλαδή έλεγχος από περιπολικό έστω στη γειτονιά της. «Εγώ ήδη σταθμεύω το αυτοκίνητο σε άλλη περιοχή», ανέφερε και είπε πως οι αστυνομικοί της μετέφεραν ότι διαθέτουν ένα μόνον περιπολικό για ολόκληρη την περιοχή.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις