Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Αγώνας βαδίσματος Δήμος Χαλανδρίου: Μια ξεχωριστή διαδρομή με ζώα συντροφιάς
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αγώνας βαδίσματος Δήμος Χαλανδρίου: Μια ξεχωριστή διαδρομή με ζώα συντροφιάς

Αγώνας βαδίσματος Δήμος Χαλανδρίου: 3ος «αγώνας» δυναμικού βαδίσματος με ζώα συντροφιάς, στο Χαλάνδρι: Κυνηγώντας την ουρά μας.

Ο Δήμος Χαλανδρίου διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον ετήσιο «αγώνα» δυναμικού βαδίσματος με ζώα συντροφιάς. Ο 3ος «αγώνας», θα πραγματοποιηθεί στη Ρεματιά του Χαλανδρίου, την προσεχή Κυριακή 21 Απριλίου. Την εκδήλωση διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με τη Φιλοζωική Χαλανδρίου (Σύλλογος Εθελοντών Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου), με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς».

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και για όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, θα  γίνονται δεκτές έως και σήμερα Πέμπτη 18 Απιρλίου, με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας στο σύνδεσμο :https://evest.gr/entries/index.php/chalandri-registration1.

αγ

Τι περιλαμβάνει η διαδρομή

Ο «αγώνας» περιλαμβάνει μικτή διαδρομή συνολικού μήκους δύο χιλιομέτρων, δημόσιας οδού και τμημάτων της παραρεμάτιας ζώνης, με χωμάτινα μονοπάτια.

  • ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 10:00 έως 10:30 (Για την παραλαβή του φακέλου συμμέτοχης καθώς και για τη διενέργεια ελέγχου των ζώων από την υπεύθυνη κτηνίατρο).
  • ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 11:00
  • ΩΡΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: 12:00
  • ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ/ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Πληροφορίες στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου: 2106821975 & 2106856410 και στο email: [email protected].

Οι συμμετέχοντες/έχουσες, που θα επιθυμούσαν να ενισχύσουν την Φιλοζωική Χαλανδρίου, να γνωρίζουν ότι στο χώρο της εκδήλωσης, θα συγκεντρώνονται τα παρακάτω:

Αντιπαρασιτικές αμπούλες, αντιπαρασιτικά χάπια για ενδοαποπαρασίτωση, κονσέρβες i/d, Jylapour 300, Leisguard, Synoulox 50 και 250, Milteforan, WeJoint, Rheuvmocam, Rimadyl.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις