Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Το τετράλεπτο… ξέσπασμα Λιάγκα: “Δεν είμαι το αντίπαλο δέος του Γιώργου Αυτιά, μην ανησυχείτε”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τετράλεπτο… ξέσπασμα Λιάγκα: “Δεν είμαι το αντίπαλο δέος του Γιώργου Αυτιά, μην ανησυχείτε”

Ο ίδιος περιέγραψε ότι εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει «μια παραφιλολογία που δεν την έχω υποκινήσει εγώ, σε κάθε περίπτωση»

Εκτός εαυτού εμφανίστηκε στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας για τα σενάρια που τον εμφάνιζαν ως μία από τις πέντε επιλογές που θα ανακοινώσει ο Στέφανος Κασσελάκης για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.  «Το διέψευσα μία φορά δημοσίως, εγώ είμαι σοβαρός δεν είμαι σαν και εσάς» είπε στο τετράλεπτο ξέσπασμά του προφανώς… ενοχλημένος από τα τηλεφωνήματα που, όπως είπε, δέχθηκε χθες από δημοσιογράφους οι οποίοι ρωτούσαν εάν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Ο Αδωνις, ο Πολάκης, ο Φρέντι Μπελέρης και η συνταγή για χταπόδι με κόκκινο κρασί
Λιάγκας για Αυτιά: “Εξαιρετική επιλογή, θα πάρει ένα εκατομμύριο ψήφους”

«Μην ανησυχείτε σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σας φάω τις θέσεις, θα πάτε στην ευρωβουλή και θα λαμβάνετε κανονικά τους μισθούς σας. Και εσείς της ΝΔ μην ανησυχείτε, δεν θα είμαι το αντίπαλο δέος του Γιώργου Αυτιά, όπως μου είπαν κάποιοι χθες» υποστήριξε σε έντονο ύφος. Μάλιστα, έσπευσε να απευθύνει και μία… προειδοποίηση άγνωστο προς ποια κατεύθυνση: «Τώρα θα αρχίσουν τα σενάρια ότι ο Λιάγκας ήθελε και είχε συμφωνήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά τον έκοψαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όχι πολιτικά παιχνίδια με εμένα, εγώ δεν είμαι σαν τα μούτρα σας…».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις