Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λιάγκας για Αυτιά: “Εξαιρετική επιλογή, θα πάρει ένα εκατομμύριο ψήφους”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιάγκας για Αυτιά: “Εξαιρετική επιλογή, θα πάρει ένα εκατομμύριο ψήφους”

Λιάγκας για Αυτιά: Συμφωνεί ο Μητσοτάκης με αυτή την πολιτική εδώ;

Με το σύνθημα του Γιώργου Αυτιά που έχει ταράξει το πολιτικό σκηνικό ενόψει των Ευρωεκλογών τα “έβαλε” σήμερα μέσα από την εκπομπή του “Το Πρωινό” ο Γιώργος Λιάγκας. Μετά την προβολή βίντεο με την καταιγιστική ομιλία που έκανε ο Γιώργος Αυτιάς ύστερα την επιστροφή του από την Αμερική, ο Γιώργος Λιάγκας… ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του, υποστηρίζοντας πως ο καταξιωμένος δημοσιογράφος που φέρεται να είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις, ακολουθεί μια πιο… lifestyle τακτική. «Αυτό είναι lifestyle του κερατά! Συγγνώμη στον φίλο μου τον Γιώργη, καλά κάνει και το λέει λαϊκιστικό lifestyle. Επίσης, πόσο εύκολα ο Γιώργος Αυτιάς υποδύθηκε τον μανδύα του πολιτικού. Μέχρι προχθές ήταν υποτίθεται δημοσιογράφος, απέναντι στην πολιτική. Το σύνθημα λέει που συγκλονίζει «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια». Και δεν είναι lifestyle αυτό;», είπε με ιδιαίτερη ένταση ο Γιώργος Λιάγκας.

Ευρωεκλογές 2024: Το χειροφίλημα του Γιώργου Αυτιά στην Ελίζα Βόζεμπεργκ
Ο Αυτιάς αποκάλυψε την αφιέρωση που του έκανε ο Μητσοτάκης – “Σε σένα, γιατί μπορείς να αλλάξεις τους νόμους από την εκπομπή»
Καταιγιστικός Γιώργος Αυτιάς, καταχειροκροτήθηκε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου -«Όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ»
Το “μεγάλο ευχαριστώ” της Κατερίνας Ζαρίφη στον Γιώργο Αυτιά

«Δεν ανατριχιάσαμε από την πολιτική βαρύτητα! Μπήκε με lifestyle διάθεση. Συμφωνεί ο Μητσοτάκης με αυτή την πολιτική εδώ; Είναι εξαιρετική επιλογή, αλλά απευθύνεται στο πιο δεξιό ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας. Ωστόσο δεν παρέλειψε και την… αποθέωση, καθώς σημείωσε πως οι ένα εκατομμύριο σταυροί είναι δεδομένοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις