Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αυτιάς Ευρωεκλογές 2024: Καταχειροκροτήθηκε ο δημοσιογράφος, “όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτιάς Ευρωεκλογές 2024: Καταχειροκροτήθηκε ο δημοσιογράφος, “όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ”

Γιώργος Αυτιάς: Καταιγιστικός στην παρουσίαση του «γαλάζιου» ευρωψηφοδελτίου -«Όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ»

Με ενθουσιασμό και τον γνωστό χειμαρρώδη τρόπο απηύθυνε τον δικό του χαιρετισμό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Γιώργος Αυτιάς. Ο Γιώργος Αυτιάς, η υποψηφιότητα του οποίου ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγες ημέρες, κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ πήρε τον λόγο, ξεσηκώνοντας όλους όσοι βρέθηκαν στο Ωδείο Αθηνών, στην εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος. «Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία» τόνισε ο δημοσιογράφος, αναφερόμενος ιδιαίτερα στους ομογενείς.

Το “μεγάλο ευχαριστώ” της Κατερίνας Ζαρίφη στον Γιώργο Αυτιά

«Αν αρχίσω να μιλάω, θα κρατήσει 4 ώρες. Κύριε πρόεδρε, μόλις επέστρεψα από τις ΗΠΑ. Εκεί έζησα τον ελληνισμό. Ο ελληνισμός της Αμερικής ψηφίζει ΝΔ, κύριε πρόεδρε. Σας μεταφέρω το μήνυμα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία», τόνισε αρχικά ο κ. Αυτιάς. «Όταν ο κ. πρόεδρος ανέλαβε την αρχηγία της ΝΔ, μου έστειλε ένα βιβλίο. Η αφιέρωση έλεγε ”Γιώργο, χαρισμένο σε σένα, γιατί μπορείς και αλλάζεις τους νόμους από την εκπομπή”» διηγήθηκε ο Γιώργος Αυτιάς. «Θα τους αλλάξουμε τους νόμους στην Ευρώπη, θα τους φτιάξουμε για την Ελλαδα. Το 90% των νόμων ψηφίζεται στην Ευρωβουλή και πρέπει να γίνουν ελληνικοί νόμοι. Για την πατρίδα τη γλυκιά, για την οικογένεια. Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, το σύνθημα που τσάκισε τους πάντες. Πάμε όλοι μαζί με την Ελλάδα» είπε ο Γιώργος Αυτιάς, καταχειροκροτούμενος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις