Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

24

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παρίσταναν τους αστυνομικούς: Εφιαλτικές ώρες για ηλικιωμένη
ΕΛΛΑΔΑ

Παρίσταναν τους αστυνομικούς: Εφιαλτικές ώρες για ηλικιωμένη

Η γυναίκα σοκαρισμένη ενημέρωσε τις Αρχές για ότι συνέβη και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό τους

«Ανοίξτε είμαστε από την Ασφάλεια Πύργου». Με αυτά τα λόγια δύο άγνωστοι, χθες το μεσημέρι στην Κρέστενα, κατάφεραν να ξεγελάσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα και να μπουν στο σπίτι της, την ώρα που απουσίαζε ο σύζυγός της. Οι δράστες άσκησαν βία και έφυγαν με ένα χρηματοκιβώτιο και συνολική λεία, χρήματα και αντικείμενα, σε αξία που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ. Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι δύο άνδρες παρακολουθούσαν το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και αντιλήφθηκαν πως ο σύζυγος της γυναίκας απουσίαζε και ήταν μόνη της στο σπίτι.

Σκαρφίστηκαν το σενάριο των «αστυνομικών» και δεν δίστασαν μέρα μεσημέρι, να χτυπήσουν την πόρτα του σπιτιού. Στο «ποιος είναι» της γυναίκας, αποκρίθηκαν «αστυνομικοί από την Ασφάλεια Πύργου» και ζήτησαν να τους ανοίξει. Χωρίς να υποψιαστεί τίποτα, η γυναίκα άνοιξε οι δράστες μπήκαν στο σπίτι και μετά άρχισε το μαρτύριό της. Την ακινητοποίησαν δένοντάς την με και της άσκησαν σωματική βία.

Μάλιστα, οι δράστες ήταν «διαβασμένοι», αφού βρήκαν και μετέφεραν ένα χρηματοκιβώτιο, όπου η οικογένεια διατηρούσε χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας. Έχοντας πετύχει τον στόχο τους, καταφέρνουν να βγάλουν το χρηματοκιβώτιο από το σπίτι, το φόρτωσαν στο λευκό αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φτάσει εκεί και εξαφανίστηκαν. Λίγο αργότερα η γυναίκα σοκαρισμένη ενημέρωσε τις Αρχές για ότι συνέβη και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις