Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Βοηθός Ντόναλντ Τραμπ: Ποια είναι η σέξυ Μάργκο Μάρτιν
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βοηθός Ντόναλντ Τραμπ: Ποια είναι η σέξυ Μάργκο Μάρτιν

Βοηθός Ντόναλντ Τραμπ: Μοιάζει με τη Μελάνια, η πολυτελής ζωή της

Ο Ντόναλντ Τραμπ σίγουρα ξέρει πώς να κάνει είσοδο, αλλά την πρώτη μέρα της ποινικής δίκης του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αναγκάστηκε να μοιραστεί το κέντρο της σκηνής με έναν άλλον, πιο λαμπερό παρευρισκόμενο: την αναπληρώτρια επικεφαλής επικοινωνίας του, Μάργκο Μάρτιν. Η 28χρονη Μάργκο, η οποία μοιάζει εντυπωσιακά με τη σύζυγό του Μελάνια Τραμπ, εξέπεμπε αυτοπεποίθηση καθώς έμπαινε στην αίθουσα του δικαστηρίου μαζί με τον Τραμπ, επιλέγοντας ένα κομψό μαύρο παντελόνι, με τις όμπρε μπούκλες της να πέφτουν γύρω από το πρόσωπό της.

Η γκουρού της επικοινωνίας αναμφίβολα τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας στην αίθουσα του δικαστηρίου, ωστόσο είναι ήδη σταρ, κερδίζοντας δεκάδες χιλιάδες οπαδούς στο Διαδίκτυο επιδεικνύοντας τα πολλά πλούσια προνόμια που συνεπάγεται η συνεργασία της με μια εξέχουσα πολιτική προσωπικότητα.

Για πρώτη φορά εκτοξεύτηκε στο προσκήνιο πέρυσι, όταν ένας δημοσιογράφος την πέρασε πράγματι για την 53χρονη Μελάνια, καθώς εισήλθε στο δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών στο Μαϊάμι για την απαγγελία κατηγορίας εις βάρος του Τραμπ σε άλλη υπόθεση. Εκείνη την εποχή ο παρουσιαστής του Fox News Τζον Ρόμπερτς έδειξε στον αέρα ένα απόσπασμα από την είσοδό της στο δικαστήριο, λέγοντας προηγουμένως στους τηλεθεατές: «Έχουμε ένα βίντεο που θέλουμε να παίξουμε, με τη Μελάνια να μπαίνει στο δικαστήριο πριν από λίγο».

Όταν το Fox News μπέρδεψε την Μάργκο Μάρτιν με την Μελάνια Τραμπ

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στον αέρα πως είχε κάνει λάθος, παραδεχόμενος: «Προφανώς αυτή δεν είναι η Μελάνια. Μια μέρα σαν τη σημερινή με τόσο πολλά πηγαινέλα, είναι εύκολο από μακριά να μπερδέψεις δύο ανθρώπους». Και τότε όλοι έσπευσαν να κάνουν τις δικές τους εικασίες σχετικά με την ταυτότητα της… σωσία της Μελάνια Τραμπ. Η πρόσφατη εμφάνισή της στην πρώτη μέρα της δίκης του, κατά την οποία ο πρώην πρόεδρος κατηγορήθηκε κάποια στιγμή ότι αποκοιμήθηκε πριν ξεσπάσει κατά του δικαστή λέγοντάς του πως μπορεί και να έχανε την αποφοίτηση του γιου του Μπάρον από το λύκειο, θα βοηθήσει αναμφίβολα να εδραιώσει τη θέση της ως ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της αμερικανικής πολιτικής σκηνής.

Ποια είναι η Μάργκο Μάρτιν -Βοηθός του Τραμπ εδώ και χρόνια

Τι γίνεται όμως με τη ζωή της Μάργκο μακριά από την Ουάσιγκτον και τη λαμπερή άνοδό της στο πλευρό του Τραμπ; Η Μάργκο, που κατάγεται από την Οκλαχόμα, διετέλεσε προηγουμένως αναπληρώτρια διευθύντρια επικοινωνίας για το Save America PAC του Τραμπ, το οποίο χρησιμοποιήθηκε κυρίως για να στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους υποστηρικτές του και να οργανώνει τις συνεχείς συγκεντρώσεις του σε όλη τη χώρα. Κατά τη διάρκεια της θητείας του Τραμπ, υπηρέτησε ως βοηθός στο Γραφείο Τύπου. Ήταν από τους λίγους που παρέμειναν μαζί του και μετά τη θητεία του στον Λευκό Οίκο και έκτοτε έγινε βασικό μέλος της ομάδας του.

Η πολυτελής ζωή της δίπλα στον Τραμπ

Η Μάργκο είναι, τώρα, αναπληρώτρια διευθύντρια επικοινωνίας και συχνά πηγαίνει μαζί του σε διάφορες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων πάρτι που διοργανώνονται στο σπίτι τού Τραμπ στη Φλόριντα, στο Μαρ-α-Λάγκο. Έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 29.000 ακολούθους στο Instagram, όπου παρουσιάζει τον απίστευτα πολυτελή τρόπο ζωής της. Στις φωτογραφίες της εικονίζεται να τρώει σε κορυφαία εστιατόρια, να διασκεδάζει σε hotspots διασημοτήτων, να κάνει λαμπερές διακοπές, να ταξιδεύει με το ιδιωτικό αεροπλάνο του πρώην προέδρου ή να χαλαρώνει στην παραλία του Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα, όπου φαίνεται ότι έχει πλέον την έδρα της.

Μερικά από τα πιο πρόσφατα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο περιλαμβάνουν τη Σκωτία, την Ιρλανδία και την Ινδία. Επίσης, έχει προσκληθεί σε πολυάριθμες εκδηλώσεις με διασημότητες και έχει αρκετούς διάσημους φίλους. Παρακολούθησε το Super Bowl στο Λας Βέγκας, το Daytona 500, το US Open και πολλούς αγώνες UFC πρόσφατα. Στους λαμπερούς φίλους της περιλαμβάνονται η πρώην reality star Σαβάνα Κρίσλεϊ, η MLB WAG Μπρουκ Νιξ, η Τίφανι Τραμπ και η ηθοποιός Καρολάιν Σάνσαϊν.

Λατρεύει το γκολφ, όπως και ο πρώην πρόεδρος

Η Μάργκο φαίνεται να είναι φανατική οπαδός των σπορ και άλλα πάθη της είναι η ιππασία και το γκολφ – το τελευταίο από τα οποία μοιράζεται με τον Ντόναλντ Τραμπ. Η αδελφή της, Μάρκι, είναι δημοσιογράφος ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και εργάζεται ως πρωινή παρουσιάστρια στο NewsNation. Ο Τραμπ και η Μάργκο έφτασαν μαζί σε δικαστήριο του Μανχάταν τη Δευτέρα για την επιλογή των ενόρκων. Ο πρώην πρόεδρος κατηγορείται ότι απέκρυψε πληρωμές προς την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για να καλύψει μια υποτιθέμενη σχέση. Για την τύχη του θα αποφασίσουν 12 ένορκοι, κάτοικοι της Νέας Υόρκης, οι οποίοι θα επιλεγούν από μια ομάδα εκατοντάδων ατόμων σε μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει έως και δύο εβδομάδες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις