Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

24

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιώργος Αυτιάς Ευρωεκλογές: «Βάζουμε τη φανέλα της εθνικής και διεκδικούμε για την πατρίδα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Αυτιάς Ευρωεκλογές: «Βάζουμε τη φανέλα της εθνικής και διεκδικούμε για την πατρίδα»

Γιώργος Αυτιάς Ευρωεκλογές: "Η κοινωνία μαζί μου 34 χρόνια"

Ο Γιώργος Αυτιάς είναι ένα από τα πρόσωπα που πρόκειται να συμμετάσχουν στην επερχόμενες Ευρωεκλογές. Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» τον συνάντησε μετά το τέλος της συνέντευξής του στον Γιώργο Παπαδάκη, κι εκείνος μίλησε στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου για την απόφασή του να μεταπηδήσει από την δημοσιογραφία στην πολιτική, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για κομματική διεκδίκηση αλλά εθνική. «Ό,τι αποφασίσει η κοινωνία. Η κοινωνία μαζί μου 34 χρόνια. Μέχρι τώρα άκουγα να μου λένε. Τώρα εκεί λαμβάνονται το 90% των αποφάσεων της χώρας, με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω θα τα καταφέρουμε για να φέρουμε κάτι καινούργιο. Αν ρωτήσεις τον Γιώργο Λιάγκα, θα σου πει ότι η μεγάλη αγάπη της δημοσιογραφίας δε τελειώνει ποτέ. Και οι πολιτικοί είναι λίγο δημοσιογράφοι με τα TikTok και όλα αυτά…

Εκτιμώ ότι η δημοσιογραφία θα με βοηθήσει πολύ στη διεκδίκηση για την πατρίδα. Η εντολή του πρωθυπουργού είναι “διεκδικούμε”. Η επόμενη πενταετία θα είναι δύσκολη, διεκδικούμε και γι’ αυτό πάμε εκεί» είπε ο Γιώργος Αυτιάς και πρόσθεσε, «Στη ζωή ουδείς αναντικατάστατος. Δε σχολιάζω ποτέ αποφάσεις συναδέλφων. Η Ευρωβουλή δεν είναι πολιτική, είναι διεκδίκηση για όλους τους Έλληνες… Εκεί βάζουμε τη φανέλα της εθνικής, διεκδικούμε για την πατρίδα και προχωράμε… Έχουμε μπροστά μας μια εκλογική μάχη που είναι δύσκολη. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το οφείλω σε αυτόν τον κόσμο… »

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις