Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

22

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πέτρος Πολυχρονίδης σύζυγος: “Είμαστε μαζί δέκα χρόνια”
LIFESTYLE

Πέτρος Πολυχρονίδης σύζυγος: “Είμαστε μαζί δέκα χρόνια”

Πέτρος Πολυχρονίδης σύζυγος: Και η πρώην σύζυγός μου αλλά και η τωρινή με έχουν βοηθήσει απίστευτα στην έμφυτη ανικανότητά μου με τη νοικοκυροσύνη, πρόσθεσε

O Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και τη σύζυγό του. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Status» και απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στο «Happy Day». «Είμαστε μαζί περίπου δέκα χρόνια, δεν ήμουν ποτέ κλειστός σε αυτό το πράγμα. Ακόμα και στο διαζύγιό μου, δεν είπα ότι τώρα θα γεράσω μόνος, ούτε είπα ότι θα κάνω ζωάρα. Είμαι ανίκανος να το κάνω», δήλωσε αρχικά. Στη συνέχεια, εξήγησε το γιατί. «Είμαι ένα παιδί, που όπως όλες οι μητέρες του τότε συντηρούσαν τα παιδιά τους και κρατούσαν το σπίτι όρθιο, οπότε έγινα κακομηαθημένος τύπος. Δεν σπούδασα στην επαρχία, για να μπω στον κόπο να πλύνω το βρακί μου, δεν ήξερα να το πλένω», ανέφερε.

Τάσος Ξιαρχό για την απόπειρα αυτοκτονίας: Πήρα 40 χάπια, ήμουν λιπόθυμος για ώρες στα χορτάρια

Κλείνοντας, ανέφερε πως τον ρόλο αυτό μετά τη μητέρα του, τον ανέλαβαν αμέσως η πρώην σύζυγός του και μετέπειτα, η νυν. «Έφυγα από το σπίτι μου και μετά με ανέλαβε η σύζυγος. Και η πρώην σύζυγός μου αλλά και η τωρινή με έχουν βοηθήσει απίστευτα στην έμφυτη ανικανότητά μου με τη νοικοκυροσύνη. Δεν είναι αυτός ο λόγος που είμαι με τη σύζυγό μου», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις