Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Scorpios Μαρίνα ΠΑΜ: Επέστρεψε στο bar η γυναίκα που έγινε viral στο TikTok
ΕΛΛΑΔΑ

Scorpios Μαρίνα ΠΑΜ: Επέστρεψε στο bar η γυναίκα που έγινε viral στο TikTok

Scorpios Music Bar: Επέστρεψε η γυναίκα που έγινε viral στο TikTok -Τα ξαναβρήκε με την ιδιοκτήτρια

Πριν από μερικές ώρες, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, η πληροφορία πως η Μαρίνα Μπομπέτσι, που έγινε viral στο TikTok με την ατάκα «Σκορπιός είναι για σένα. ΠΑΜ» απολύθηκε από το μαγαζί που εργαζόταν. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι και η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα την προσέλαβε ξανά. Την αποκάλυψη έκανε αρχικά η Σάσα Σταμάτη μέσα από τα instastories, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τις φίλες να διασκεδάζουν παρέα. Στη συνέχεια, ανέβηκε στο TikTok νέο βίντεο από τη συνάντηση των δύο γυναικών που έλυσε την παρεξήγηση.

Υπενθυμίζεται, πως η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, όταν ρωτήθηκε για την απόλυση της φίλης της είχε πει: «Την έδιωξα. Έκανε το μαγαζί άνω κάτω. Μέθυσε ένα βράδυ και άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και να πετάει ποτήρια. Την ξέρω δεκαπέντε χρόνια. Ξέρουμε όταν πίνει τι γίνεται. Έγινε πολλές φορές. Είχαμε παράπονα από πελάτες. Αναγκάστηκα να τη διώξω που έκανε άνω κάτω το μαγαζί. Ο κόσμος που την έχει ζήσει, την ξέρει».

@scorpiosmusicbarbackup Χαρά και τσαχπινιά στο μαγαζί μας με όλα τα κανάλια εδώ για την επιστροφή του συλλεκτικού μοντέλου μας! @Ayaz_Music_Official #scorpiosmusicbarathens #μπαμ #girls ♬ πρωτότυπος ήχος – Ayaz_Music_Official

@scorpiosmusicbarathens Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls ♬ original sound – ScorpiosMusicbarAthens

Παμ!

Η Μαρίνα Μπομπέτσι έγινε διάσημη στα social media εν μια νυκτί, διαφημίζοντας το μπαρ όπου μέχρι πρότινος εργαζόταν, με την ατάκα της «Scorpios, είναι για σένα. ΠΑΜ!» να αναπαράγεται από χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να χρησιμοποιείται μέχρι και από την… ΕΛ.ΑΣ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις