Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αυτιάς Ευρωεκλογές 2024: Το σχόλιο Χρηστίδη στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτιάς Ευρωεκλογές 2024: Το σχόλιο Χρηστίδη στη Βουλή

Ο Παύλος Χρηστίδης αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής σε όσα δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ

Δώστε το τηλέφωνο του Μεγάρου Μαξίμου στους πολίτες, ώστε να λύνουν τα προβλήματά τους μέχρι το μεσημέρι, όπως ο κ. Αυτιάς, δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης στη Βουλή. Ο κ. Χρηστίδης αναφερόταν στα όσα είπε σήμερα στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Γιώργος Αυτιάς, σχετικά με ένα κοινωνικό ζήτημα που διευθέτησε ο ίδιος με ένα τηλεφώνημα. «Όταν μού ήρθανε τρία πούλμαν με χήρες, ένα πρωί, νέες γυναίκες, κάτω των 35 ετών.

Μία από αυτές, είχε πέσει ο άντρας της από το αμπάρι, ξέρεις τι είναι το αμπάρι, 8 πατώματα, με δύο παιδιά, 36 ετών, 193 ευρώ της είχε πάει τη σύνταξη ο Κατρουγκαλος. Κι έγινε χαλασμός Κυρίου, έψαχνα τον υπουργό, εξαφανισμένος, κανείς. Και παίρνω στο Μαξίμου, λέω ΄τον κύριο πρόεδρο’. Ακούει ο Μητσοτάκης και μου λέει στείλε μου τώρα μία αντιπροσωπεία με πέντε  γυναίκες. Το  μεσημέρι ήταν έτοιμος ο νόμος».

«Δώστε το τηλέφωνο του Μεγάρου Μαξίμου στη δημοσιότητα, να καλούν οι πολίτες, να λύνονται τα προβλήματα τους μέχρι το μεσημέρι.  Όπως το έκανε ο κύριος Αυτιάς», είπε ο Παύλος Χρηστίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις