Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Πειραιά Πάσχα 2024: Όλοι μαζί φτιάχνουμε ένα τραπέζι αγάπης
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Πειραιά Πάσχα 2024: Όλοι μαζί φτιάχνουμε ένα τραπέζι αγάπης

Δήμος Πειραιά Πάσχα 2024: Μια δράση προσφοράς για τις ευάλωτες οικογένειες.

Με “σύνθημα” Όλοι μαζί φτιάχνουμε ένα τραπέζι αγάπης, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά, καλεί όσους επιθυμούν για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, να συνεισφέρουν με τρόφιμα, έτσι ώστε  να βοηθήσουν τις ευάλωτες οικογένειες της πόλης, να έχουν τα απαραίτητα για το Πασχαλινό Τραπέζι. Συγκεκριμένα η  ΚΟ.Δ.Ε.Π. καλεί τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες, να συμμετέχουν ενεργά σε μια ακόμα πρωτοβουλία με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, αποδεικνύοντας έμπρακτα, για ακόμη μια φορά, ότι βρίσκεται  σταθερά δίπλα στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.

Πιο συγκεκριμένα, από 15 έως 26 Απριλίου, θα πραγματοποιείται καθημερινά συγκέντρωση βασικών διατροφικών αγαθών στην αποθήκη της ΚΟ.Δ.Ε.Π. (Ελ. Βενιζέλου 27) 8:00-15:00. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι εφέτος να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς τα απαραίτητα είδη για το Πασχαλινό Τραπέζι.

Η προτεινόμενη λίστα των προϊόντων είναι η εξής:

  • Λάδι
  • Πασχαλινό τσουρέκι
  • Αλεύρι
  • Ζάχαρη
  • Κονσέρβες
  • Όσπρια
  • Ζυμαρικά
  • Γάλα εβαπορέ
  • Δημητριακά
  • Χυμοί

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε:«Ακόμα μια δράση αλληλεγγύης και προσφοράς με αφορμή την πασχαλινή περίοδο από την ΚΟ.Δ.Ε.Π., κατά την οποία συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τους ευάλωτους συμπολίτες μας. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι σημαντικές, πρέπει να υποστηρίζονται και ασφαλώς η ΚΟ.Δ.Ε.Π. δεν θα μπορούσε να μην σταθεί αρωγός στην προσπάθεια να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να καλέσω τους Πειραιώτες κι όχι μόνο να προσφέρουν ό,τι μπορούν. Κάθε προσφορά είναι ουσιαστική».

Μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Γιάννης Βοϊδονικόλας, ανέφερε σε σχετική του δήλωση: «Εφέτος το Πάσχα κανείς δεν θα νιώσει μόνος στον Πειραιά! Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. απευθύνει ένα ακόμη κάλεσμα σε ιδιώτες και εταιρείες εντός και εκτός των ορίων του δήμου μας, προκειμένου να υλοποιήσουμε έναν ακόμη σημαντικό στόχο: Να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένας μοναχικός χωρίς τα αναγκαία για ένα πασχαλινό τραπέζι.  Προσφέρουμε όλοι από το υστέρημα της αγάπης μας, στέλνοντας για ακόμη μια φορά μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τον Πειραιά σε όλη την Ελλάδα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις