Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ασέλγεια σε ανήλικο Περιστέρι: Συνελήφθη 74χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Ασέλγεια σε ανήλικο Περιστέρι: Συνελήφθη 74χρονος

Ασέλγεια σε ανήλικο Περιστέρι: Ο 74χρονος συνελήφθη από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, που φοιτά στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Ένας 74χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω καθώς φέρεται να έχει ασελγήσει σε νεαρό άτομο με νοητική υστέρηση. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη σύλληψη του 74χρονου προχώρησε χθες (11/4) το απόγευμα ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας στο Περιστέρι, ο οποίος έπιασε επ’ αυτοφώρω τον ηλικιωμένο να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός 16χρονου με νοητική υστέρηση. Ο αστυνομικός αθλούνταν στο γήπεδο Χωραφά, όταν αντιλήφθηκε κάποια στιγμή ότι ο ηλικιωμένος θωπεύει το ανήλικο παιδί, εκμεταλλευόμενος τη διανοητική του κατάσταση. Στη συνέχεια, αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, του πέρασε χειροπέδες, και ο 74χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Η σύζυγος του, μιλώντας στο «Star» και την Ευγενία Πουλοπούλου, εξέφρασε ότι η ίδια δεν βρισκόταν εκεί τη δεδομένη στιγμή. Όπως υπογράμμισε δε γνωρίζει τίποτα και, μεταξύ άλλων, συμπλήρωσε για τον 74χρονο ότι: «Πηγαίνει [στο πάρκο] συχνά. Περπατάει. Έχει χίλια-δυο προβλήματα. Έχει ζάχαρο, έχει καρδιά. Απ’ όλα αυτά. Το παιδί το ξέρει. Του έλεγε καλημέρα και το παιδί τον χαιρετούσε». Μάλιστα, ανέφερε ότι και η ίδια γνώριζε τον 16χρονο. «Δεν ήθελε να κάνει κάποιο κακό στο παιδί. Αλίμονο. Προς Θεού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις