Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 64χρονος – 11χρονη Θεσσαλονίκη: Νέο σοκ
ΕΛΛΑΔΑ

64χρονος – 11χρονη Θεσσαλονίκη: Νέο σοκ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 64χρονος θώπευσε, απείλησε και τραυμάτισε 11χρονη με μαχαίρι

Ακόμα ένα περιστατικό με εκμετάλλευση ανηλίκου σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thesstoday.gr, ένας 64χρονος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση, απειλή και τραυματισμό με μαχαίρι 11χρονης, στην περιοχή του Κορδελιού. Ο 64χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου για υπόθεση που αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή σε βάρος νεαρής αλλοδαπής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο 64χρονος στην οικία του στο Κορδελιό, την Δευτέρα, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της ανήλικης τους οποίους φιλοξενούσε, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης. Συγκεκριμένα την θώπευσε, ενώ στη συνέχεια την απείλησε με τη χρήση μαχαιριού προκειμένου να μην αναφέρει το περιστατικό και την τραυμάτισε στο πόδι.

Επιπλέον, την Τετάρτη βρέθηκε εκ νέου μόνος με την ανήλικη εντός της οικίας του, την πλησίασε κάνοντας της άσεμνες προτάσεις, με την παθούσα να τρέπεται σε φυγή. Τέλος, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις