Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ρίκι Μάρτιν – Μαντόνα: Viral το σόου με άντρες χορευτές
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρίκι Μάρτιν – Μαντόνα: Viral το σόου με άντρες χορευτές

Ρίκι Μάρτιν - Μαντόνα: Με αφορμή βίντεο που δημοσιεύτηκε από τη συμμετοχή του Πορτορικανού σε σέξι χορογραφία του σόου της σταρ

Ο Ρίκι Μάρτιν ήταν ο σελέμπριτι που συμμετείχε στο σόου της Μαντόνα σε μια από τις πιο πρόσφατες συναυλίες της. Ο Πορτορικανός τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή για να συνοδεύσει την ποπ σταρ, στη δημοφιλή πια performance με τους χορευτές της και τις βαθμολογίες. Το συγκεκριμένο, είναι μέρος της περιοδείας της Μαντόνα και έχει γίνει viral από την πρώτη στιγμή στα media, όχι μόνο για τις διασημότητες που παίρνουν μέρος, αλλά και για τα σέξι χορευτικά με την ομάδα της στο stage. Η συμμετοχή του Ρίκι Μάρτιν απασχολεί τα διεθνή μέσα που γράφουν ότι ο τραγουδιστής… αναστατώθηκε λόγω της επαφής του με τους χορευτές της Μαντόνα. Πιο συγκεκριμένα, το TMZ δημοσίευσε το σχετικό απόσπασμα από το σόου και τιτλοφόρησε το άρθρο με ερώτηση «Είναι αυτό στύση;». Μέσα στο κείμενο, αναφέρεται ότι: «Σε ένα σημείο κατά τη διάρκεια του σέξι χορού, ο Ρίκι φαίνεται να ερεθίστηκε».

Ελεύθερος και (πολύ) ωραίος

Ο Ρίκι Μάρτιν φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή ως ελεύθερος, μιας και πριν από μερικούς μήνες, ανακοίνωσε ότι χώρισε με τον επί έξι χρόνια σύζυγο του, Χουάν Γιόζεφ. Οι αναρτήσεις του πια στα social media είναι πλέον πιο προκλητικές. Σε μερικές από αυτές, ο Λατίνος σταρ έχει μοιραστεί με τους πάνω από 18 εκατομμύρια ακολούθους του, μερικά στιγμιότυπα από τη στιγμή που κάνει ηλιοθεραπεία.  Τα στιγμιότυπα συμπεριέλαβε σε ένα βίντεο – κολάζ, το οποίο δημοσίευσε το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου και μέσα σε λίγες ώρες απέσπασε σχεδόν μισό εκατομμύριο likes.

Ο χωρισμός τους με τον Χουάν Γιόζεφ

Ο Ρίκι Μάρτιν και ο Χουάν Γιόζεφ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από έξι χρόνια γάμου, όμως μέχρι στιγμής, θέλησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά το διαζύγιό τους και να μη δώσουν πολλές λεπτομέρειες στη δημοσιότητα. Ωστόσο, ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξη στην «Telemundo» αναφέρθηκε στον χωρισμό τους, ενώ περιέγραψε την αντίδραση των παιδιών τους, όταν τους ανακοίνωσαν την απόφασή τους. «Όταν το έμαθε αυτό το κοινό μας, είχαμε ήδη περάσει από μια διαδικασία πένθους. Κοιταζόμαστε στα μάτια και χαμογελάμε, αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλο, περνάμε τα πάνω και τα κάτω μας, κλαίμε και γελάμε μαζί» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, τα παιδιά δεν είδαν ποτέ κάποιον τσακωμό ανάμεσα στους δύο άνδρες. «Τα παιδιά δεν είδαν ποτέ καβγά ανάμεσα σε εμένα και τον Χουάν. Για αυτό αντέδρασαν. Μας έλεγαν “θα χωρίσετε; Μα πώς θα χωρίσετε; Γιατί;”. Λύσαμε τις διαφορές μας με μία ωραία συζήτηση στο δωμάτιό μας» εξηγεί. «Όταν τους το είπαμε λοιπόν, μας είπαν “εντάξει, είστε χαρούμενοι; Είστε καλά; Αυτή είναι η απόφασή σας; Μην το κάνετε για εμάς, είμαστε εντάξει”», συμπλήρωσε.

Τέλος, ανέφερε πως ο ίδιος είναι ανοιχτός σε μια νέα σχέση μελλοντικά. Αν και δεν βιάζεται να προχωρήσει όπως λέει, θέλει να απολαύσει ωστόσο, τη ζωή του. «Θέλω να περάσω καλά, να απολαύσω τη ζωή. Ας το πάρουμε χαλαρά, αλλά ναι, μπορώ να δω τον εαυτό μου σε μια άλλη σχέση στο μέλλον. Δεν μιλάω για το άμεσο μέλλον, αλλά μου αρέσει να είμαι ερωτευμένος. Μου αρέσει να είμαι σε σχέση, να ξυπνάω το πρωί με ένα φιλί» τόνισε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις