Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χτύπησε τη σύντροφό του με τούβλο: Νέο ενδοοικογενειακό επεισόδιο
ΕΛΛΑΔΑ

Χτύπησε τη σύντροφό του με τούβλο: Νέο ενδοοικογενειακό επεισόδιο

Χτύπησε τη σύντροφό του με τούβλο: Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακής βίας

Ένα νέο ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε τη Δευτέρα, αυτή τη φορά στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα σε χωριό του δήμου Μεσολογγίου. Ένας 51χρονος φέρεται να ξυλοκόπησε τη σύντροφό του χτυπώντας τη μάλιστα και με τούβλο στο κεφάλι, σύμφωνα με το agriniopress.gr. Η γυναίκα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Σε βάρος του 51χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακής βίας.

Τζόνι Βαβούρας: Με τρέχει η πρώην σύζυγος χρόνια στα δικαστήρια για βία, πάντα ο άντρας την πληρώνει

Σημειώνεται πως το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε νεότερες οδηγίες για την αντιμετώπιση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας. Το έγγραφο φέρει τον τίτλο «Ενέργειες ανταπόκρισης σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας» και υπογράφεται από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Δημήτρη Μάλλιο. Η διαταγή περιέχει διευκρινίσεις επί του οδηγού που είχε εκδοθεί τον Αύγουστο του 2021, όσον αφορά τον τρόπο που οι αστυνομικοί θα διαχειρίζονται περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις