Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντίνοος Αλμπάνης – ασανσέρ: Αντιδράσεις για tweet του ηθοποιού
LIFESTYLE

Αντίνοος Αλμπάνης – ασανσέρ: Αντιδράσεις για tweet του ηθοποιού

Αντίνοος Αλμπάνης: «Aυτό εμένα θα μου φάει τουλάχιστον δυο συνεδρίες με τον ψυχίατρο»

Ένα αμήχανο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και σε μια γυναίκα θέλησε να κάνει γνωστό ο Αντίνοος Αλμπάνης, με μία ανάρτησή του στο Twitter, η οποία έγινε Viral. Το Σάββατο 6 Απριλίου, ο ηθοποιός έγραψε στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα, ότι «μια κυρία σήμερα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εμένα γιατί όπως μου δήλωσε φοβάται τους άντρες και αυτό εμένα θα μου φάει τουλάχιστον δυο συνεδρίες με τον ψυχίατρο». Η ανάρτησή του συζητήθηκε έντονα από όσους τον ακολουθούν και όχι μόνο. «Έχετε σκεφτεί ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έχει ένα τραύμα που σχετίζεται με έμφυλη βία;» είναι ένα από τα σχόλια που δέχτηκε, στο οποίο ο Αντίνοος Αλμπάνης και απάντησε: «Μα δεν την έκρινα και τίποτα να μην έχει ζήσει έχει κάθε λόγο να φοβάται και έχω κάθε λόγο να επηρεάζομαι από τον φόβο που της προκαλώ».

Κάποιος άλλος του έγραψε: «Το “Δεν μπαίνουμε ποτέ στο ασανσέρ με κάποιον άγνωστο” είναι Ασφάλεια 101 και δεν θα ρισκάρουμε τη ζωή μας, για να μην τύχει και πληγωθούν τα συναισθήματα κανενός νοτολμενάκια». Και σε αυτό απάντησε, τονίζοντας: «Είστε δαιμόνια που καταφέρατε και διακρίνατε ότι αυτό που στα αλήθεια απαιτούσα από την ίδια ήταν να ρισκάρει τη ζωή της για να μην πληγωθώ εγώ σας χειροκροτώ όρθιος». Τέλος, ένα ακόμη σχόλιο που δέχτηκε ήταν: «Το γεγονός ότι δεν αφορούσε καν εσένα και ούτε εσύ συγκεκριμένα της προκάλεσες φόβο απλώς αποτελούσες έναν ακόμη άγνωστο για εκείνη που ενδεχομένως να ήθελε να της κάνει κακό το σκέφτηκες; Ή πρέπει να τα παίρνουμε όλα προσωπικά;». Ο Αντίνοος Αλμπάνης εξήγησε σχετικά με αυτό: «Το ότι η παρουσία μου και μόνο μπορεί να προκαλεί φόβο σε έναν οποιονδήποτε άνθρωπο μια οποιαδήποτε στιγμή είναι κάτι που με επηρεάζει και που έχω ανάγκη να βρω έναν τρόπο να το διαχειρίζομαι με τον ψυχίατρο μου».

 

 

Λίγο αργότερα, ο ηθοποιός επανήλθε με ένα νέο tweet στο οποίο έγραψε: «Είμαι υπεύθυνος για αυτά που γράφω, όχι για αυτά που καταλαβαίνεις» πιθανότατα αναφερόμενος στις παραπάνω αντιδράσεις.

 

Αντίνοος Αλμπάνης: «Φλερτάρω ασύστολα, ακόμα κι εκεί που δεν χρειάζεται.»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε λόγο για την καθημερινότητά του, τη σημασία  του έρωτα στη ζωή του, το πόσο φλερτάρει ο ίδιος, αλλά και την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στην αρχή ανέφερε «Ξεκινώ τη μέρα μου πάντα με έξι καλούς καφέδες, με εκνευρίζουν τα πάντα. Έχω μία αδερφή, δεν έχει περάσει καλά μαζί μου. Της έβαζα αυτοκινητάκια μέσα στα μαλλιά». Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ορισμό του έρωτα, για εκείνον. «Ο ορισμός του έρωτα για μένα είναι ο κοινός στόχος, η εμπιστοσύνη και ο θαυμασμός. Προτιμώ να είμαι σε σχέση γιατί ζωή που δεν μοιράζεται, είναι ζωή κλεμμένη. Η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει σε σχέση είναι να νομίζεις ότι έχετε κοινό στόχο, ενώ δεν έχετε» παραδέχτηκε.

Στην πορεία, ο ίδιος τόνισε ότι φλερτάρει πολύ, μιας και θεωρεί το φλερτ, μέσω επικοινωνίας. «Φλερτάρω ασύστολα, ακόμα κι εκεί που δεν χρειάζεται. Χρησιμοποιώ το φλερτ σαν έναν τρόπο επικοινωνίας, καλλιεργώ προσδοκίες σε ανθρώπους που δεν είναι αυτές που επιθυμώ όμως. Δεν θα ήθελα να ξέρω αν με έχουν απιστήσει, ποιος θα ήθελε να το ξέρει; Είναι πολύ δύσκολο να συνεργάζομαι με ανθρώπους που παίρνουν πολύ σοβαρά τον εαυτό τους, γελάω με αυτό. Έχω δει κακοποιητικές συμπεριφορές σε συνεργασίες κι ένιωσα ανίσχυρος επειδή λόγω της ηλικίας μου δεν μπορούσα να παρέμβω» κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις