Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Συγγρού: Νεκρός μοτοσικλετιστής
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Συγγρού: Νεκρός μοτοσικλετιστής

Τροχαίο Συγγρού: Έχασε τον έλεγχο της μηχανής και ανατράπηκε στο ύψος της Στέγης Ωνάση - Στο σημείο του δυστυχήματος εκτελούνται έργα οδοποιίας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οδηγός μοτοσικλέτας που εκινείτο στο Λεωφόρο Συγγρού άγνωστο γιατί έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στο ύψος της Στέγης Ωνάση. Στο σημείο έσπευσε το Ανακριτικό της Τροχαίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο, χωρίς οι γιατροί να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή. Να σημειωθεί ότι στο σημείο του δυστυχήματος εκτελούνται έργα οδοποιίας. Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Tροχαίο το βράδυ της Πέμπτης  στην Κόρινθο

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων συνέβη στη συμβολή των οδών Κωστή Παλαμά και Ερμού με το ένα από τα αυτοκίνητα να αναποδογυρίζει στην μέση του οδοστρώματος, σύμφωνα με το korinthostv.gr. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της Τροχαίας Κορίνθου. Ο οδηγός του ενός οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις