Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ρέμπελ Γουίλσον βιβλίο: Η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι η Αντέλ τη μισεί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρέμπελ Γουίλσον βιβλίο: Η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι η Αντέλ τη μισεί

Ρέμπελ Γουίλσον βιβλίο: Η Αντέλ δεν έχει απαντήσει ακόμη στους ισχυρισμούς

Η Ρέμπελ Γουίλσον πιστεύει ότι η Αντέλ τη μισεί επειδή τις μπέρδευαν συχνά στο παρελθόν και της συνέχεαν τη μία με την άλλη. Οι δύο γυναίκες έχουν κάποια κοινά, καθώς έχουν προβεί σε σημαντική απώλεια βάρους τα τελευταία χρόνια και έχουν μιλήσει ανοιχτά για τα κιλά τους. Στα απομνημονεύματά της «Rebel Rising», τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 4 Απριλίου, η Αυστραλή ηθοποιός αναφέρει «Ορισμένες ηθοποιοί θα προσβάλλονταν αν τις αποκαλούσα plus-size σε αυτό το βιβλίο, οπότε πρέπει να προσέχω τι λέω. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, νομίζω, η Αντέλ με μισεί». «Υπήρξε μια στιγμή που είχε περισσότερα κιλά και κάποιοι μας μπέρδευαν μεταξύ μας», ενώ συμπληρώνει «υποθέτω, γιατί για να είμαι δίκαιη δεν την έχω ρωτήσει ποτέ». Οι δύο γυναίκες διασταυρώθηκαν σε μερικές δημόσιες εκδηλώσεις, υποστηρίζει η Γουίλσον, και η Αντέλ πάντα γρήγορα απομακρυνόταν αν έβλεπε την ηθοποιό να κατευθύνεται προς το μέρος της.

«Λες και η παχυσαρκία μου θα μπορούσε να της μεταδοθεί αν ήμουν κοντά της για περισσότερο από τριάντα δευτερόλεπτα. Ότι δεν της άρεσε να τη συγκρίνουν με τη “Χοντρή Έιμι”», γράφει η Γουίλσον, αναφερόμενη στον χαρακτήρα της στο «Pitch Perfect». Η Αντέλ δεν έχει απαντήσει ακόμη στους ισχυρισμούς. Η Γουίλσον ξεκίνησε παίζοντας το «χοντρό, αστείο κορίτσι, που κάνει αυτοσαρκαστικά αστεία» σε ταινίες όπως το «Bridesmaids» και το «How to Be Single» και έχει πει ότι το συμβόλαιό της στο «Pitch Perfect» δεν της επέτρεπε να χάσει βάρος. Όμως, η Γουίλσον αποφάσισε να χάσει περίπου 36 κιλά το 2020. Λίγο αργότερα και η Βρετανίδα τραγουδίστρια είχε μεγάλη απώλεια κιλών.

Το κίνητρο της τραγουδίστριας

Σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue τον Οκτώβριο του 2021, η Αντέλ εξήγησε το κίνητρό της, λέγοντας ότι «Δεν ήταν ποτέ για το αδυνάτισμα. Ήταν πάντα για να γίνω δυνατή και να δίνω στον εαυτό μου όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο κάθε μέρα χωρίς το τηλέφωνό μου. Έπρεπε να εθιστώ σε κάτι για να διορθώσω το μυαλό μου. Θα μπορούσε να είναι το πλέξιμο, αλλά δεν ήταν αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις