Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τροχαίο – Κουβέιτ: Οδηγός εκτινάχθηκε και προσγειώθηκε στην θάλασσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τροχαίο – Κουβέιτ: Οδηγός εκτινάχθηκε και προσγειώθηκε στην θάλασσα

Τροχαίο - Κουβέιτ: Από θαύμα σώθηκε ένας άνδρας όταν το αυτοκίνητό του τούμπαρε με τον ίδιο να πετάγεται έξω από αυτό και να πέφτει στην θάλασσα.

Αλώβητος βγήκε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα σε παραλία στο Κουβέιτ, με αποτέλεσμα να κάνει αλλεπάλληλες τούμπες, και ο άνδρας να εκτιναχθεί στον αέρα και να προσγειωθεί στη θάλασσα. Βίντεο κατέγραψε την τρελή πορεία του τετρακίνητου Toyota FJ Cruiser στην παραλία με το αυτοκίνητο να διαγράφει ζιγκ-ζαγκ στην άμμο. Το όχημα τινάζει νερά στο διάβα του καθώς ο οδηγός επιταχύνει κατά μήκος της ακτογραμμής και σε έναν απότομο ελιγμό χάνει τον έλεγχο και ρολάρει αρκετές φορές προτού σταματήσει μέσα στη θάλασσα στο πλευρό του.  Την ώρα που το αυτοκίνητο κάνει τούμπες ο οδηγός διακρίνεται να εκτινάσσεται στον αέρα, να περιδινίζεται και να πέφτει με ορμή στα νερά δίπλα στο αναποδογυρισμένο όχημά του.

Τα νερά φαίνεται πώς ανέκοψαν την πτώση του, καθώς ο νεαρός άνδρας καταφέρνει να σταθεί όρθιος και κουτσαίνοντας ελαφρώς να βγει στην ακτή. Περαστικοί σπεύδουν να τον βοηθήσουν, καθώς κάθεται στην άμμο για να συνέλθει, ενώ ο εικονολήπτης γελάει παρακολουθώντας το αλλόκοτο περιστατικό. Το παρ’ ολίγον μοιραίο ατύχημα έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στην παραλία Αμπού Χασανίγια κοντά στην πόλη του Κουβέιτ. Η πυροσβεστική ανέσυρε αργότερα το όχημα, το οποίο κατέσχεσαν οι Αρχές. Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής αν θα απαγγελθούν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση στον 34χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, που δεν φορούσε ζώνη.

Μητέρα και παιδί σώζονται από θαύμα

Σε παλαιότερο βίντεο που είχε κυκλοφορήσει από κάμερα ασφαλείας αυτή την φορά από την πόλη Σόλιχαλ της Βρετανίας, φαίνεται μία μητέρα να περπατά σε πεζοδρόμιο, μαζί με το παιδί της το οποίο βρίσκεται μέσα στο καρότσι. Ξαφνικά η οδηγός ενός αυτοκινήτου χάνει τον έλεγχο και ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο. Η τρελή πορεία του οχήματος σταματάει όταν πια βρίσκεται ακριβώς μποστά από την γυναίκα που έντρομη τραβάει γρήγορα το παιδί της για να το σώσει.

Το αυτοκίνητο, όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει δημοσιευτεί, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, έπεσε σε κολώνα και τούμπαρε. Η μητέρα και το παιδί της αλλά και οι υπόλοιποι άνθρωποι που περπατούσαν εκείνη την ώρα στο σημείο γλίτωσαν τον τραυματισμό και σώθηκαν από τύχη. Εξίσου τυχερή στάθηκε και η οδηγός του αυτοκινήτου, καθώς βγήκε από το όχημα μόνο με εκδορές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC News (@bbcnews)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις