Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η συσκευασία του αποσμητικού, μύριζε παραισθήσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Η συσκευασία του αποσμητικού, μύριζε παραισθήσεις

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ένα μπουκαλάκι αποσμητικού, που ήταν κρυμμένο κάτω από το κιβώτιο ταχυτήτων ενός αυτοκινήτου…μύρισε στους αστυνομικούς παραισθήσεις! Και είχαν δίκιο. Γιατί όταν ένας από τους αστυνομικούς, που ακινητοποίησαν τον οδηγό για έλεγχο, κατά την έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος, δεν άφησε τη συσκευασία στην τύχη της.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ξεβίδωσε το καπάκι και βρήκε στο εσωτερικό της συσκευασίας δέκα δόσεις κοκαΐνης, που επρόκειτο να πουληθούν σε ενδιαφερόμενους χρήστες! Συνέβη απογευματινές ώρες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, που είχαν και τις σχετικές πληροφορίες, συνελήφθη ένας αλλοδαπός άνδρας, ανακοίνωσε η Αστυνομία, για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. «Ειδικότερα», επισημαίνει η Αστυνομία «μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας να οδηγεί όχημα και σε έλεγχο του οχήματος βρέθηκαν κάτω από το κιβώτιο ταχυτήτων και κατασχέθηκαν:

Είκοσι μία συσκευασίες με κοκαΐνη και μία συσκευασία αποσμητικού, μέσα στην οποία ήταν κρυμμένες ακόμα 10 συσκευασίες με κοκαΐνη. Συνολικά κατασχέθηκαν 31 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 41,1 γραμμαρίων. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του», προσθέτει η ΕΛ.ΑΣ. Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Όπως ορίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να αντλήσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν και στους προμηθευτές της κοκαΐνης στον συλληφθέντα. Σημαντικά στοιχεία αναμένεται να προκύψουν και από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου που κατασχέθηκε και παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις