Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντόντσιτς NBA: Υπογράφει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ιστορίας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντόντσιτς NBA: Υπογράφει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ιστορίας

Ντόντσιτς NBA: Μυθικό συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει ο «Luka Magic» το 2025 με τους Ντάλας Μάβερικς να τον δένουν για πάντα στο American Airlines Center

O Λούκα Ντόντσιτς αναμένεται να υπογράψει ηγεμονικό συμβόλαιο με τους Ντάλας Μάβερικς το 2025 που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία και θα τον «δέσει» μια για πάντα στο American Airlines Center. Δεδομένου ότι θα επιλεγεί σίγουρα σε κάποια από τις τρεις καλύτερες πεντάδες του ΝΒΑ, ο Ντόντσιτς το 2025, όταν και θα συμπληρώσει μια επταετία στη λίγκα, θα μπορεί να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο για συνολικά 346 εκατ. δολάρια! Έτσι θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που θα φτάσει τα 70 εκατ. δολάρια ετησίως.

Φέτος ο 25χρονος άσος έχει το 16ο μεγαλύτερο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, που προβλέπεται να του αποφέρει 40.064.220 δολάρια. Τις υψηλότερες ετήσιες απολαβές στο πρωτάθλημα για φέτος έχει ο Στεφ Κάρι με 51.915.615 δολάρια, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έβδομος στη λίστα με 45.640.084. Ο Ντόντσιτς διανύει μια ακόμη καταπληκτική σεζόν στο ΝΒΑ με 34 πόντους (πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα), 9,1 ριμπάουντ, 9,8 ασίστ και 1,5 κλεψίματα κατά μέσο όρο έχοντας 38% στα τρίποντα, 48,9% εντός πεδιάς και 78,2% στις βολές.

Η κοινοποίηση του story του Πρίντεζη

Στο τελευταίο ματς των Μάβερικς κόντρα στους Ρόκετς, ο Λούκα Ντόντσιτς πέτυχε ένα τρελό καλάθι με το ένα χέρι λίγο πιο μπροστά από τη γραμμή του τριπόντου τη λεγόμενη και στα ανοιχτά παρκέ, «κουτάλα». Ο ίδιος μετά το παιχνίδι το απέδωσε στο γεγονός πως σε νεαρή ηλικία είχε εκτελέσει και καθήκοντα μπάρμαν και έτσι είχε εξασκηθεί στη συγκεκριμένη κίνηση. Η φάση αυτή όπως φαίνεται τρέλανε και τον Γιώργο Πρίντεζη που την πόσταρε στο Instagram, για να έρθει με τη σειρά του ο Σλοβένος σταρ του NBA και να κάνει αναδημοσίευση το story του θρύλου του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις