Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Χιλή τράβηξε όπλο αστυνομικού: Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν
ΚΟΣΜΟΣ

Χιλή τράβηξε όπλο αστυνομικού: Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν

Χιλή τράβηξε όπλο αστυνομικού: Η συλληφθείσα, αφού πήρε το όπλο, τραυμάτισε τρεις ανθρώπους - Δείτε το βίντεο

Δραματική κατάληξη είχε η επιχείρηση της αστυνομίας να συλλάβουν σε ζωντανή μετάδοση μία γυναίκας έξω από ένα σούπερ μάρκετ στη Χιλή. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Metro, η συλληφθείσα κατάφερε να αρπάξει το όπλο ενός από τους αστυνομικούς και στη συνέχεια άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι. Αρχικά, το βίντεο δείχνει τη γυναίκα να συλλαμβάνεται από έναν αστυνομικό.

Ενώ περίμεναν να ανοίξει η πόρτα ενός αστυνομικού βαν έξω από το σούπερ μάρκετ στο Σαντιάγο η συλληφθείσα, που εργάζεται στην αγορά, απλώνει το χέρι της πίσω της για να τραβήξει το όπλο από τη θήκη του αστυνομικού, ρίχνοντας τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς χωρίς καν να βλέπει πού στοχεύει. Ένας άλλος αστυνομικός πήδηξε στον αέρα για να αποφύγει τις σφαίρες πριν κυλήσει πίσω από ένα τσιμεντένιο μπλοκ. Άλλοι περαστικοί έσκυψαν ή έτρεξαν, επίσης, κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών.

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν

Παρ’ όλα αυτά, τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με τους Carabineros de Chile, μια αστυνομική δύναμη χωροφυλακής που υπάγεται στον στρατό της Χιλής. Μεταξύ αυτών ήταν και ο αστυνομικός που την συγκρατούσε, τον οποίο πυροβόλησε στο γόνατο. Τραυμάτισε, επιπλέον, έναν εικονολήπτη της πρωινής ειδησεογραφικής εκπομπής Contigo en la Mañana. Κανένας από τους τραυματισμούς δεν πιστεύεται ότι απειλή τη ζωή κάποιου από τους τραυματισμένους, ανέφερε η χιλιανή εφημερίδα La Cuarta.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις