Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ακρίτα – Μαρέβα Μητσοτάκη: Επίθεση Μαρινάκη – Γεωργιάδη, η απάντησή της
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακρίτα – Μαρέβα Μητσοτάκη: Επίθεση Μαρινάκη – Γεωργιάδη, η απάντησή της

Ακρίτα - Μαρέβα Μητσοτάκη: Ο Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε αδιανόητη την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Να σταματήσει ο βούρκος με τη στοχοποίηση συζύγων και οικογενειών ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπις Παύλος Μαρινάκηςμετά τη διάψευση από όλες τις πλευρές του δημοσιεύματος της «Εστίας» για SMS που έστειλε η Μαρέβα Γκραμπόφκσι στον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Θεωρώ ότι πέραν του ψευδούς της υπόθεσης, θεωρώ ότι η πιο χυδαία τακτική που μπορεί να ακολουθήσει κανείς είναι η στοχοποίηση της συζύγου του πρωθυπουργού και οποιουδήποτε συγγενικού προσώπου οποιουδήποτε ανθρώπου έχει δημόσιο αξίωμα. Για όνομα του Θεού, ας σταματήσει πια αυτός ο βούρκος. Ας σταματήσουμε να πολιτευόμαστε με όρους βούρκου, τόσο χυδαίους. Είναι αδιανόητο να ακολουθείται αυτή η τακτική να στοχοποιούνται πολιτικοί και οικογένειες» είπε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ο Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε αδιανόητη την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα. «Πέρα από τις αλεπάλληλες συκοφαντικές διατυπώσεις, το μίσος που εκπέμπει αυτή η ανάρτηση, τα ψέματα που λέει δεν έχουν προηγούμενο. Ξεπερνούν οι ίδιοι τον εαυτό τους σε ένα πήχη που βάζουν ψηλά. Τι έχει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ για την κ. Ακρίτα; Δεν είναι δυνατόν να πολιτευόμαστε με τέτοιους όρους» τόνισε.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Η κυρία Ακρίτα υβρίζει τη σύζυγο του πρωθυπουργού. Δηλαδή τι θέλουν, να διαλύσουν το σπίτι του Μητσοτάκη;»

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ήταν καλεσμένος στη Super Κατερίνα και μίλησε για τη στράτευση του Στέφανου Κασσελάκη, την υπόθεση των Τεμπών, τον Δημήτρη Κόκοτα αλλά και το ποστ Ακρίτα. «Θεωρώ εξευτελιστικό για τις Ένοπλες Δυνάμεις πώς έχει προβάλλει την 20ήμερο στρατιωτική του θητεία» είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη. «Με 20 μέρες θητεία δεν μπορεί να παρουσιάζει τον εαυτό το ως Ράμπο» είπε ακόμα. Μιλώντας για τα Τέμπη και την εισβολή Ρουβίκωνα στη Βουλή ανέφερε: «Δεν είδα να σηκώνουν πανό για το Μάτι και την Μάνδρα. Κηδείες έγιναν και εκεί». «Τρένα ανεβοκατεβαίνουν και πριν από το δυστύχημα. Μην αθωώνουμε αυτόν που έκανε το λάθος. Η σύμβαση πράγματι δεν ολοκληρώθηκε. Καθυστέρησε.

Επειδή είμαι κι εγώ γονέας, συγκυριακά δεν πήρε εκείνο το τρένο. Όλοι εμείς σκεφτόμαστε ότι θα μπορούσε να είναι μέσα το δικό μας παιδί. Είναι τόσο μεγάλος ο πόνος που υφίστανται αυτοί οι άνθρωποι που αν το να κατηγορούν εμένα τους κάνει να αισθάνονται κάπως καλύτερα, τους επιτρέπω να με υβρίσουν ακόμα περισσότερο. Τα παιδιά τους δεν θα τα φέρουν πίσω. Την αλήθεια ασφαλώς και πρέπει να τη βρούνε» ανέφερε και τόνισε ότι η Δικαιοσύνη κινείται πολύ πιο γρήγορα στην υπόθεση αυτή από ό,τι στο Μάτι και έτσι η κυβέρνηση θεωρεί ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη.

Μιλώντας για το ποστ Ακρίτα που αναφερόταν στη σύζυγο του πρωθυπουργού είπε:

«Η κυρία Ακρίτα είναι πια βουλευτής. Είναι δυνατόν μια πολιτική μας αντίπαλος να γράφει έναν τέτοιον λίβελο για τη σύζυγο ενός πολιτικού της αντιπάλου; Δεν ντρέπεται; Έχει καταλάβει ότι πολιτικός αντίπαλος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι η Μαρέβα Μητσοτάκη; Ως γυναίκα δέχεται μια άλλη γυναίκα να είναι κάθε μέρα στόχος ανηλεούς κριτικής μόνο και μόνο επειδή παντρεύτηκε έναν άνθρωπο; Δεν είναι αίσχος; Ζούμε μια περίπτωση ανθρωποφαγίας.

Η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι δηλώσεις δεν κάνει, δεν ανακατεύεται, δεν δίνει συνεντεύξεις. Είναι διακριτική, δεν θέλει να ανακατεύεται με την πολιτική. Κάθεται η κυρία Ακρίτα και υβρίζει τη σύζυγο του πρωθυπουργού; Δηλαδή τι θέλουν να διαλύσουν το σπίτι του Μητσοτάκη; Πάντα πίστευα κι έκανα λάθος ότι μετά τις εκλογές του Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατάλαβε ότι να κάνουν συνεχώς αυτά τα αίσχη δεν φέρουν ψήφους. Συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι, την ίδια τοξικότητα. Η κυρία Ακρίτα έπρεπε να γράψει ένα “συγγνώμη που σας έμπλεξα κυρία Μητσοτάκη”» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις