Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης – Λαμία: Μέσα σε 4 λεπτά έβαλαν 3 γκολ οι κιτρινόμαυροι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης – Λαμία: Μέσα σε 4 λεπτά έβαλαν 3 γκολ οι κιτρινόμαυροι

Άρης - Λαμία: Η ωραία κίνηση από τους παίκτες του Άρη πριν την έναρξη του αγώνα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Χθες (21/3) ο Άρης αντιμετώπισε την Λαμία για την 28η αγωνιστική στα play-offs Super League στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένες, με το δεύτερο ημίχρονο ο Άρης να τα σαρώνει όλα με το σκορ να πηγαίνει 3-1.

Ο αγώνας

Η πρώτη φάση των γηπεδούχων ήρθε στο 7′ όταν ο Μορόν απέφυγε όμορφα τον αντίπαλο του μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ με τον Κοσέλεφ να διώχνει σε κόρνερ. Ενώ στο 15′ και πάλι ο γκολκίπερ της Λαμίας απέκρουσε το σουτ του Σουλεϊμάνοφ μέσα από την περιοχή. Στο 31′ το σουτ που επιχείρησε ο Νταρίντα εκτός περιοχής έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κοσέλεφ.

Η Λαμία απείλησε για πρώτη φορά στο πρώτο μέρος στο 41′ όταν ο Τσιλούλης βγήκε από τα δεξιά, πάτησε περιοχή, έκανε την παράλληλη μπαλιά στα αριστερά προς τον αφύλαχτο Μάλτσι ο οποίος έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει έξω. Το πρώτο μέρος έκλεισε με ένα σουτ του Ανσαριφάρντ το οποίο έφυγε εκτός της εστίας του Κοσέλεφ.

2ο ημίχρονο και τα τρία γκολ σε τρεις επιθέσεις και σε τέσσερα λεπτά

Ο Άρης συνέχισε και στο δεύτερο μέρος να έχει την υπεροχή και να ψάχνει το γκολ. Ο Μορόν απείλησε στο 53′ με το σουτ να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κοσέλεφ.

Από το 55′ και μετά όμως οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Αρχικά η μπάλα έφτασε στον Σουλεϊμάνοφ στα δεξιά της περιοχής, την έφερε στο αριστερό, έκανε το πλασέ στην απέναντι γωνία για το 1-0 του Άρη.

Με τη σέντρα οι γηπεδούχοι έκλεψαν τη μπάλα, ο Μορόν έδωσε στον Μανού Γκαρθία που έκανε το σουτ με το δεξί και νίκησε τον Κοσέλεφ για το 2-0 του Άρη.

Και στο 59′ σε σέντρα από τα αριστερά ο Φαμπιάνο πήρε την κεφαλιά πάσα προς τον Μπράμπετς ο οποίος με διπλή προσπάθεια κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα να γράψει το 3-0 και να “καθαρίσει” τη νίκη και το τρίποντο για τους γηπεδούχους.

Μείωσε η Λαμία στο φινάλε

Ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε αλλαγές για να δώσει ανάσες στους παίκτες του ενώ η Λαμία έψαξε μέχρι το τέλος το γκολ της νίκης και το βρήκε. Το πέτυχε στο 89′ με τον νεαρό Κοντονίκο ο οποίος από κοντά και με όμορφη προβολή νίκησε τον Κουέστα για να μειώσει σε 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η ωραία κίνηση του Άρη πριν την έναρξη του αγώνα

Οι παίκτες του Άρη βγήκαν κρατώντας στην αγκαλιά τους κουταβάκια στην αγκαλιά τους πριν από το ματς με τη Λαμία. Στόχος ήταν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και να προωθήσουν το έργο φιλοζωικής οργάνωσης.

Η βαθμολογία

Οι άλλοι χθεσινοί αγώνες

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (2-3)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός (1-0)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις