Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης γενέθλια: Πάρτι στου Ψυρρή με τον Τάιλερ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης γενέθλια: Πάρτι στου Ψυρρή με τον Τάιλερ

Κασσελάκης γενέθλια: Η τούρτα που είχαν παραγγείλει για τον πρόεδρο έγραφε πάνω: «Χαρούμενα γενέθλια πρόεδρε».

Λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του, ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε την άδεια απολύσεως και βγήκε στην περιοχή Ψυρρή για πάρτι γενεθλίων. Στο πάρτι γενεθλίων τον Στέφανο Κασσελάκη συνόδευσε ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, που επέστρεψε από τις ΗΠΑ, ενώ νωρίτερα οι δυο τους είχαν πάει σε ψαροταβέρνα στη Θήβα. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται στις φωτογραφίες να ανοίγει και κάποια από τα δώρα του: ένα βιβλίο, μια φωτογραφική μηχανή instant camera τύπου Polaroid, ένα άρωμα κ.ά. Επίσης, του πήγαν έναν… αστακό, μια γραβάτα με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας, αλλά και το βιβλίο «Ο Καπετάν Μιχάλης», του Νίκου Καζαντζάκη. Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πάρτι στον «Τράγο», στου Ψυρρή, συνοδεύουν και στελέχη του κόμματος.

Κασσελάκης: «Ντροπή αυτό που έγινε στη Βουλή, θα μείνετε έκθαμβοι στις ευρωεκλογές»

Ο Στέφανος Κασσελάκης, πριν μπει στο μαγαζί, πολιορκήθηκε για μια δήλωση, την οποία προσπάθησε αρχικά να αποφύγει. Τελικά, έκανε μία αναφορά για τα παιδιά που γνώρισε στο στρατόπεδο, αλλά και στην τριήμερη διαδικασία για την πρόταση δυσπιστίας, κάνοντας λόγο για «ντροπή για το έθνος». Προεξόφλησε, μάλιστα, πως στις ευρωεκλογές «θα μείνετε όλοι έκθαμβοι».

«Στα νέα παιδιά που γνώρισα στον στρατό, δικαιούνται μια χώρα στην οποία μπορούν να ονειρευτούν. Να μη γίνουμε μια κοινωνία σε παραίτηση, χαμηλών προσδοκιών. Οπως λέω στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα τους προδώσω ποτέ, αυτό υποσχέθηκα και σε αυτά τα παιδιά. Σας προτείνω να τους μιλήστε για την εμπειρία που είχαμε μαζί, γιατί κι εκείνα πιστεύουν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε μαζί» είπε αρχικά. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι υπάρχει εναλλακτική λύση. Αυτό που έγινε χθες στη Βουλή ήταν μία ντροπή για το έθνος μας. Αυτή η συγκάλυψη και η αλαζονεία. Και ότι υπάρχει πλέον ένα κίνημα το οποίο χτίζουμε. Δεν έχουμε τα χρήματα και το σύστημα, αλλά έχουμε μήνυμα και κίνημα και θα μείνετε όλοι έκθαμβοι και στις ευρωεκλογές και μετά», πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις