Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πάρις Χίλτον για τα παιδιά της: Δεν θέλω να μου μοιάσουν
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάρις Χίλτον για τα παιδιά της: Δεν θέλω να μου μοιάσουν

«Ελπίζω τα παιδιά μου να μην είναι τόσο εθισμένα στα social media όσο εγώ»

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε ότι τα παιδιά της θέλει να μεγαλώσουν σε έναν καλύτερο κόσμο από ό,τι μεγάλωσε εκείνη, ενώ εξομολογήθηκε σε τι δεν θα ήθελε με τίποτα να της μοιάσουν. Ενώ παρακολούθησε την τέταρτη σύνοδο του Propper Daley «Μια ημέρα παράλογης συνομιλίας» στο Λος Άντζελες, τη Δευτέρα, η Πάρις Χίλτον μοιράστηκε ότι θέλει τα δύο της παιδιά να «μεγαλώσουν σε έναν ευγενικό κόσμο», που για εκείνη περιλαμβάνει λιγότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Θέλω, απλώς, τα παιδιά μου να αισθάνονται ότι τα αγαπούν και τα βλέπουν και θέλουν να είναι η επόμενη γενιά κάποιου που φέρνει θετικότητα στον κόσμο και απλώς να έχουν μεγάλη καρδιά και αγάπη», μοιράστηκε η χρυσή κληρονόμος. «Αυτό είναι κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα».

«Επίσης, να ζεις έναν κόσμο έξω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μην είσαι συνεχώς στο τηλέφωνό σου. Οπότε, νιώθω ότι αυτό έχει στερηθεί πολύ από τα παιδιά. Τα παιδιά δεν βγαίνουν πια έξω και δεν παίζουν τόσο πολύ, επειδή όλοι είναι πολύ απασχολημένοι με τα κινητά τους». «Ελπίζω, λοιπόν, τα παιδιά μου να μην είναι τόσο εθισμένα στα social media όσο εγώ», πρόσθεσε η Πάρις Χίλτον. Η κληρονόμος της ξενοδοχειακής αυτοκρατορίας έχει αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη, τον 14 μηνών Phoenix και τη μόλις 4 μηνών London, με τον σύζυγό της, Carter Reum.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πάρις Χίλτον λέει ότι δεν θέλει τα παιδιά της να είναι στα social media, όπως εκείνη, ούτε είναι η πρώτη διάσημη που το κάνει. Έρευνα έδειξε ότι οι νέοι που περνούν τον περισσότερο χρόνο κολλημένοι στις οθόνες του τηλεφώνου τους είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν κατάθλιψη και άγχος, μεταξύ άλλων προβλημάτων, στο μέλλον. Όσον αφορά στην ανατροφή των παιδιών της G Alpha, οι ειδικοί λένε ότι οι γονείς πρέπει να τα κρατούν εκτός οθόνης για όσο το δυνατόν περισσότερο και να τονίζουν τη σημασία των πραγματικών συνδέσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις