Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δημήτρης Κόκοτας νοσοκομείο: Με έμφραγμα ο τραγουδιστής, βρίσκεται στην εντατική
ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κόκοτας νοσοκομείο: Με έμφραγμα ο τραγουδιστής, βρίσκεται στην εντατική

Δημήτρης Κόκοτας νοσοκομείο: Ο 56χρονος, γιος του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα, υπέστη έμφραγμα στη διάρκεια τηλεοπτικού γυρίσματος για το σόου J2US.

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση παραμένει ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας. Ο 56χρονος τραγουδιστής, γιος του σπουδαίου Σταμάτη Κόκοτα, υπέστη έμφραγμα στη διάρκεια τηλεοπτικού γυρίσματος για το σόου J2US. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ενημέρωσε τους συνεργάτες του στο γύρισμα. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με το κέντρο να στέλνει αρχικά μοτοσυκλέτα και λίγο αργότερα, εφόσον εκτιμήθηκε η βαρύτητα της κατάστασης του 56χρονου από τους πρώτους διασώστες, ασθενοφόρο.

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς

Ο Δημήτρης Κόκοτας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς που εφημέρευε. Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν πως υπέστη έμφραγμα και ανακοπή και ανατάχθηκε. Η εισαγωγή του στη Μονάδα Εμφραγμάτων ήταν δεδομένη, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με αβέβαιη πρόγνωση. Τα επόμενα 24ωρα θα είναι πολύ κρίσιμα.

Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι τραγουδιστής, συνθέτης, επιχειρηματίας. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα εδώ και περίπου 11 χρόνια και έχουν μαζί μία κόρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις