Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς – Μπέκαμ: «Συνάντηση κορυφής»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς – Μπέκαμ: «Συνάντηση κορυφής»

Τσιτσιπάς - Μπέκαμ: Το προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ συνάντησε ο αθλητής με την Πάουλα Μπαντόσα

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη να αποκλείστηκαν πρόωρα από το τουρνουά στο Μαϊάμι, όμως, επέλεξαν να παραμείνουν στην Φλόριντα και να περάσουν πολύτιμο χρόνο μαζί. Μάλιστα, ο Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε μία «σύνοδο κορυφής» μαζί με τον ιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο πασίγνωστος πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μιλήσει πρόσφατα για το γεγονός πως δεν πίστευε πως κατάφερε να «κλείσει» την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι και ο Τσιτσιπάς είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την Καταλανική… αποικία που έχει σχηματίσει εκεί.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αθλητής συναντήθηκε με τους Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς, ενώ έλαβε από τον Μπέκαμ μία φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε πρόσφατα φιλοξενηθεί σε podcast και είχε εξηγήσει το πώς αισθάνθηκε όταν ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι, αλλά και για την επική ατάκα που του είχε πει η σύζυγός του, Βικτόρια. Έβαλα τα κλάματα γιατί είναι… ο Λίο. Ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Τότε η Βικτόρια με ρώτησε γιατί κλαίω και αν πέθανε κάποιος. Έπρεπε να τον υποδεχθούμε στο αεροδρόμιο, μέχρι να κατέβει πίστευα ότι ίσως έχουμε υπογράψει τον αδερφό του».

Δείτε τι ανέφερε ο Μπέκαμ:

«Ήμουν στην Ιαπωνία μαζί με την Βικτόρια και ήταν 4-5 το πρωί, όταν το τηλέφωνο μου άρχισε να χτυπάει ασταμάτητα. Η Βικτόρια με σκούντηξε και μου είπε να το κλείσω, όμως εγώ κοίταξα τα μηνύματα και είδα ότι ο Μέσι είχε αποφασίσει να υπογράψει στο Μαϊάμι. Έβαλα τα κλάματα γιατί είναι… ο Λίο. Ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Τότε η Βικτόρια με ρώτησε γιατί κλαίω και αν πέθανε κάποιος. Έπρεπε να τον υποδεχθούμε στο αεροδρόμιο, μέχρι να κατέβει πίστευα ότι ίσως έχουμε υπογράψει τον αδερφό του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις