Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Ημέρα Καριέρας Τουρισμού 2024 – ΔΥΠΑ: Πάνω από 3.000 θέσεις εργασίας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ημέρα Καριέρας Τουρισμού 2024 – ΔΥΠΑ: Πάνω από 3.000 θέσεις εργασίας

Ημέρα Καριέρας Τουρισμού - ΔΥΠΑ: Το Σάββατο 30 Μαρτίου στο ΣΕΦ, η ΔΥΠΑ διοργανώνει και φέτος Ημέρα Καριέρας με αφιέρωμα στον τουρισμό.

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ΔΥΠΑ διοργανώνει και φέτος  «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον Πειραιά, από τις 10:00 έως τις 18:00. Στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία, να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό. Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 100 επιχειρήσεις με πάνω από 3.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας. Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων, καθώς και να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και να συνομιλήσουν με μαθητές, εκπαιδευτικούς και στελέχη των Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (ΠΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ, που προσφέρουν προγράμματα σπουδών αποκλειστικά σε ειδικότητες του τουρισμού. Σύμφωνα με ανακοίνωσης η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, αναφέρει ότι οι εκδηλώσεις «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ εξελίσσονται και προσαρμόζονται στις ανάγκες των πολιτών και των επιχειρήσεων, ώστε να αποτελούν κάθε φορά έναν επιτυχημένο κόμβο δικτύωσης και διασύνδεσης, ενισχύοντας την αποτελεσματική σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας.

Η είσοδος είναι δωρεάν

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις