Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / 25 Μαρτίου – Νίκος Αλιάγας: Χρόνια πολλά Έλληνες
LIFESTYLE

25 Μαρτίου – Νίκος Αλιάγας: Χρόνια πολλά Έλληνες

25 Μαρτίου - Νίκος Αλιάγας: Η ανάρτηση του παρουσιαστή στα social media για την πατρίδα του

Ο Νίκος Αλιάγας προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media, ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Ο παρουσιαστής που έχει κάνει καριέρα στη γαλλική τηλεόραση και όχι μόνο, ανάρτησε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με την πλάτη τσολιάδων, πιθανότατα δια χειρός του ίδιου, αφού ασχολείται αρκετά χρόνια με τη φωτογραφία. Ο παρουσιαστής ανέβασε το στιγμιότυπο στο Instagram με του 1 εκατομμύριο ακολούθους του και έγραψε: «Θέλει ἀρετήν καί τόλμην ἡ ἐλευθερία» Ἀνδρέας Κάλβος».

Ζήτω η Ελλάς, γράφει η Νία Βαρντάλος για την 25η Μαρτίου

Χωρίς να γράψει πολλά, ευχήθηκε: «Χρόνια Πολλά Έλληνες». Μέσω story, ο Νίκος Αλιάγας ανέβασε ακόμη ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με έναν τσολιά και έγραψε: «Χρόνια Πολλά Ελλάδα» προσθέτοντας εικονίδια σε γαλάζιο χρώμα, μια καρδιά, ένα ματάκι και την ελληνική σημαία.

Μπορεί ο Νίκος Αλιάγας να ζει μόνιμα στο Παρίσι, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσία του έχει φέρει υπερήφανα «άρωμα Ελλάδας» στα διάφορα τηλεοπτικά σόου, που παρουσιάζει. Πριν από δύο χρόνια και με αφορμή τα γενέθλιά του, οι κριτές του γαλλικού «Voice», του είχαν ετοιμάζει ένα ξεχωριστό δώρο. Η ροή του κανονικού προγράμματος του μουσικού σόου διεκόπη και ο Έλληνας παρουσιαστής πλησίασε τις καρέκλες των κριτών, για να μάθει τι συνέβη.

Τότε, η μία εκ των κριτών σηκώθηκε και τον προσκάλεσε στη σκηνή να καθίσει μαζί της, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίστηκε και ένας κιθαρίστας. Αφού ακολούθησαν και οι υπόλοιποι κριτές τον Νίκο Αλιάγα στη σκηνή, κάθισαν στο σκαλοπάτι. Αμέσως άρχισε να ακούγεται η μελωδία του ελληνικού τραγουδιού «Τα παιδιά του Πειραιά» της Μελίνας Μερκούρη, σε μουσική και στίχους του Μάνου Χατζηδάκη. Ο παρουσιαστής αμέσως κατάλαβε, περί τίνος πρόκειται και δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Οι τέσσερις κριτές άρχισαν να το τραγουδούν στα γαλλικά και ο ίδιος ακολούθησε με τη δική του φωνή, συγκινημένος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις