Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παράσυρση πεζού Χανιά: Στο νοσοκομείο 10χρονος μετά από τροχαίο
ΕΛΛΑΔΑ

Παράσυρση πεζού Χανιά: Στο νοσοκομείο 10χρονος μετά από τροχαίο

Παράσυρση πεζού Χανιά: Παρασύρθηκε από δικυκλιστή

Στο Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10χρονο αγοράκι, μετά από τροχαίο. Πιο συγκεκριμένα, ενώ το παιδί κινείται με τα πόδια στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, κοντά στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, κάτω από ασαφείς συνθήκες παρασύρθηκε από διερχόμενο δίκυκλο. Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Τροχαία. Το αγοράκι, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, φέροντας ελαφρά τραύματα.

Τραγωδία στην άσφαλτο: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο στην Ανδρίτσαινα

Ενας ηλικιωμένος ηλικίας περίπου 85 ετών, έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, στις Κάτω Αμυγδαλιές, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Αρκαδία. Πιο συγκεκριμένα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα του ηλικιωμένου συγκρούστηκε μετωπικά με έτερο ΙΧΕ, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις ενήλικες και ένας ανήλικος. Οι τέσσερις ενήλικες τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ ο ανήλικος, πιο σοβαρά, γι αυτό και διακομίσθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τραυματιών, συμμετείχαν εννέα πυροσβέστες του Π.Κ. Κρεστένων, με τρία οχήματα, ενώ όσο αφορά τον ηλικιωμένο οδηγό, κατά την διάρκεια της διακομιδής του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Κ.Υ. Ανδρίτσαινας, υπέστη ανακοπή και κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις