Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Euro 2024: Σπάνια εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή με τα παιδιά του στο γήπεδο για το Ελλάδα – Καζακστάν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euro 2024: Σπάνια εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή με τα παιδιά του στο γήπεδο για το Ελλάδα – Καζακστάν

Ο πρώην πρωθυπουργός παρακολούθησε τον αγώνα με τον Αλέξανδρο και την Αλίκη, που είναι 22 ετών

Στο γήπεδο για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τα δίδυμα παιδιά του.

Ο πρώην πρωθυπουργός, όπως φαίνεται και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα, παρακολούθησε τον αγώνα με τον Αλέξανδρο και την Αλίκη, που είναι 22 ετών.

Πατέρας και παιδιά απόλαυσαν την εμφάνιση της Εθνικής, που επικράτησε εύκολα με 5-0 των αντιπάλων της.

Νατάσα Παζαΐτη και Κώστας Καραμανλής

Νατάσα Παζαΐτη και Κώστας Καραμανλής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Ιουλίου του 1998, ως φυσική εξέλιξη της 10χρονης γνωριμίας τους. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του το καλοκαίρι του 1988, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική. Η Νατάσα Παζαϊτη είχε ζητήσει να εργαστεί εθελοντικά στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, και αυτό στάθηκε η αφορμή γνωριμίας τους.

Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι, με τους δυο τους να συνάπτουν δεσμό, ο οποίος εξελίχθηκε σε αρραβώνα και τελικά σε έναν επιτυχημένο γάμο και μια όμορφη οικογένεια. Η Νατάσα Παζαϊτη και ο Κώστας Καραμανλής απέκτησαν το 2003 τα δίδυμα τους. Τον Αλέξανδρο Καραμανλή τον έχουμε δει αρκετές φορές να συνοδεύει την μητέρα του σε εκδηλώσεις, αλλά η Αλίκη φαίνεται ότι είναι πιο διακριτική και δεν εμφανίζεται στα φώτα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις