Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: Το γερμανικό ποδόσφαιρο θέλει μια αλλαγή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: Το γερμανικό ποδόσφαιρο θέλει μια αλλαγή

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: "Οι οπαδοί της Μπάγερν μπορεί να μην συμφωνούν με αυτό, αλλά..."

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο στυλοβάτης της θρυλικής ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αποκάλυψε πως δεν επιθυμεί να δει ψηλά την Μπάγερν Μονάχου. Παρόλο που σέβεται όλους τους φιλάθλους, εκείνος προτιμά να δει τους πιο αδύναμους να ανεβαίνουν, να νικούν.

Ο ίδιος συγκεκριμένα δήλωσε: “Πάντα ελπίζω να βλέπω το αουτσάιντερ να κερδίζει”, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. “Οι οπαδοί της Μπάγερν μπορεί να μην συμφωνούν με αυτό, αλλά όπως όλοι οι ουδέτεροι οπαδοί στη Γερμανία, ελπίζω πραγματικά να δω κάποιον άλλον να κερδίζει ξανά το πρωτάθλημα”.

Η αλήθεια είναι πως πράγματι η Μπάγερν Μονάχου είχε καταφέρει να περιορίσει στο ελάχιστο τις δυνάμεις της “αντιπολίτευσης” εντός Bundesliga και αυτό έχει φθείρει το ενδιαφέρον των ουδέτερων και όχι μόνο φιλάθλων. Πέρα από την εποχή του Κλοπ στην Ντόρτμουντ, δεν είχε παρουσιαστεί ως τώρα κάποιος άξιος ανταγωνιστικός αντίπαλος.

Αυτό το δεδομένο φαίνεται πως άλλαξε με την φετινή ανεπανάληπτη πορεία της Λεβερκούζεν με τον Τσάμπι Αλόνσο στο τιμόνι. Αυτό τον φρέσκο αέρα αλλαγής ο άλλοτε προπονητής της Γιουνάιτεντ επιθυμεί να μετουσιωθεί σε “σαλατιέρα”…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις