Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Αναδιώτης για τα ομόφυλα ζευγάρια: Τι πιστεύει για την αμαρτία
LIFESTYLE

Νίκος Αναδιώτης για τα ομόφυλα ζευγάρια: Τι πιστεύει για την αμαρτία

Νίκος Αναδιώτης για τα ομόφυλα ζευγάρια: Συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης, έδωσε ο ηθοποιός με αφορμή την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές

Συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης, έδωσε ο Νίκος Αναδιώτης στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στο «Mega Καλημέρα», με αφορμή την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με τον Θεό και την πίστη του και τον μοναχισμό. «Εγώ θα ζητήσω μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη αν έχω προσβάλει κάποιον. Ζητάω ειλικρινά συγγνώμη» είπε, αρχικά, επιμένοντας στη δήλωσή του ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία. «Η σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε δύο ομοφυλόφιλους, όπως και ανάμεσα σε δύο ετεροφυλόφιλους είναι αμαρτία όταν την κάνουν εκτός γάμου» σημείωσε ο ηθοποιός που χαρακτήρισε και τον ίδιο του τον εαυτό αμαρτωλό.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τώρα που είναι περίοδος νηστείας θα απέχω από το κανονικό φαγητό, θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη; Είμαι ζευγάρι με μία σύζυγο που την αγαπώ και την τιμώ πάνω από τα παιδιά μου» και εξομολογήθηκε ότι: «Υπήρξε μία αποκάλυψη στη ζωή μου και με μετέστρεψε. Ο Θεός αποκαλύπτεται στον άνθρωπο, δεν τον ανακαλύπτεις. Σε όλους τους ανθρώπους μπορεί να συμβεί αυτό αν το θέλουν».

Η απάντηση για τα σχόλια ρατσισμού και η αντίδραση της Ελεωνόρας Μελέτη

«Ένας καλός άνθρωπος που θέλει να είναι απλά καλός χριστιανός και όχι απλά καλός άνθρωπος δε μπορεί να είναι ρατσιστής και ομοφοβικός. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ρατσιστή. Ίσα ίσα θέλω η αγκαλιά μου να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη» και ανέφερε, επίσης, ότι αν δεν ήταν παντρεμένος θα σκεφτόταν τον μοναχισμό. «Αν ο γιος μου, μου έλεγε ότι νιώθει ‘διαφορετικά’, θα του συμπαραστεκόμουν και θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του. Δε χάνεις την ψυχή σου μόνο και μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Είναι πολλές οι αμαρτίες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην απώλεια της ψυχής σου» επεξήγησε, τέλος, ο Νίκος Αναδιώτης, στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Έπειτα από τη συνέντευξη του ηθοποιού, η παρέα του «Mega Καλημέρα» τοποθετήθηκε για όλα όσα δηλώθηκαν. Μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε ότι δε συμφωνεί με όσα είπε και αισθάνεται μουδιασμένη. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Είμαι λίγο μουδιασμένη γιατί ακούω απόψεις με τις οποίες δε συμφωνώ, παρόλα αυτά οφείλω να τις δεχτώ γιατί είναι απόψεις ενός ανθρώπου που σέβομαι αλλά δε νιώθω ότι μπορώ να συναντηθώ κάπου μαζί του. Λίγο να τον ήξερες στο παρελθόν, δεν θα το περίμενες αυτό. Δε μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή του που τον έκανε να αλλάξει τόσο» πρόσθεσε, επίσης η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις