Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Στα Χανιά η 33η γενική συνέλευση της ΕΔΕΥΑ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Στα Χανιά η 33η γενική συνέλευση της ΕΔΕΥΑ

Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Στα Χανιά διεξάγεται η 33η γενική συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης για τις αλλαγές της νομοθεσίας στη διαχείριση των υδάτινων πόρων και την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Εν όψει των επικείμενων αλλαγών στην νομοθεσία για την διαχείριση των υδάτινων πόρων, η 33η γενική συνέλευση της ΕΔΕΥΑ στα Χανιά, και αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον τα συμπεράσματα Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, θα διεξαχθεί η 33η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης (εκλογοαπολογιστική), στα Χανιά, στο Χώρο εκδηλώσεων «Μίκης Θεοδωράκης», Αίθουσα Θεάτρου (Παλιό Τελωνείο, Πλ. Κατεχάκη 8). Στη Γ.Σ. θα λάβουν μέρος οι νόμιμοι εκπρόσωποι των Δ.Ε.Υ.Α., οι αναπληρωτές τους, Δήμαρχοι, άλλα μέλη του Δ.Σ., καθώς επίσης οι Γενικοί Διευθυντές και τα στελέχη των Δ.Ε.Υ.Α. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των εργασιών της Γ.Σ. και διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και του καναλιού της στο YouTube.

Σήμερα Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, η Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και η Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων συνδιοργανώνουν εσπερίδα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στο Χώρο εκδηλώσεων «Μίκης Θεοδωράκης», Αίθουσα Θεάτρου (Παλιό Τελωνείο, Πλ. Κατεχάκη 8). Θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της εσπερίδας και διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και του καναλιού της στο YouTube.

Θυμίζουμε ότι η 22α Μαρτίου έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Νερού  και αποτελεί την καταλληλότερη αφορμή για να υπενθυμίσουμε τη χρησιμότητα του νερού στον οργανισμό μας, αλλά και να δούμε τους κινδύνους που μπορεί να επιφυλάσσει η μη επαρκής πρόσληψη του, δηλαδή η αφυδάτωση.

Παρακάτω ακολουθεί το  πρόγραμμα της εσπερίδας για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού:

xania

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις