Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα: Απέκλεισε πολλούς κορυφαίους προπονητές
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτσελόνα: Απέκλεισε πολλούς κορυφαίους προπονητές

Μπαρτσελόνα: Τι αναφέρει ο Διευθυντής της Μπάτσα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Τσάβι ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων δεν πρόκειται να παραμείνει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και οι διερευνητικές επαφές για τον διάδοχο έχουν ξεκινήσει προ πολλού. Πολλοί στόχοι έχουν βγει στην επιφάνεια και επίσης πολλοί στόχοι που φημολογούνται για τον πάγκο των “Μπλαουγκράνα” είναι ανυπόστατοι.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο απέκλεισε 3 περιπτώσεις προπονητών παγκόσμιας κλάσης ξεκαθαρίζοντας έτσι ως ένα βαθμό το τοπίο.

Οι δηλώσεις του διευθυντής της Μπαρτσελόνα

Ο ίδιος δήλωσε πως: “Προφανώς μπορείς να εκτιμήσεις κορυφαίους τεχνικούς όπως ο Γκουαρντιόλα, ο Κλοπ και ο Αρτέτα, αλλά δεν είναι διαθέσιμοι. Δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση μαζί τους και δεν έχει νόημα να τους αναφέρουμε. Δεν μιλάμε με κανέναν προπονητή”.

Αυτή τη στιγμή, με τα νέα δεδομένα δύο προπονητές βρίσκονται στο κάδρο. Οι Ντε Τσέρμπι της Μπράιτον και ο Χάνσι Φλικ, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλα ονόματα στο τραπέζι.

Η αποστολή της ομάδας μέχρι και το καλοκαίρι είναι εξής: Έμφαση στο Champions League και η προσπάθεια για ένα καλό πλασάρισμα στην βαθμολογία της LaLiga. Η ομάδα δείχνει δεμένη παρά την επικείμενη αποχώρηση του Ισπανού τεχνικού και σε συνδυασμό με την βαριά φανέλα θα απαιτήσει από τον εαυτό της να διεκδικήσει ότι ακόμη θεωρείται διεκδικήσιμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις