Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μάντσεστερ Σίτι: Ποιον έχει βάλει στο μάτι ο Πεπ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάντσεστερ Σίτι: Ποιον έχει βάλει στο μάτι ο Πεπ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα δώσει έως και 90 εκ. για να τον αποκτήσει

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα χρειάζεται έναν μέσο για την μεσαία γραμμή και από ότι φαίνεται δεν υπάρχει λόγος να αρχίσει το ψάξιμο. Ο παίκτης έχει ήδη εντοπιστεί από τον Καταλανό τεχνικό και είναι ήδη εξοικειωμένος με το πρωτάθλημα της Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι με βάση τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν είναι διατεθειμένη να πληρώσει έως και 90 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον επιθετικό μέσο της Κρίσταλ Πάλας, Εμπερέτσι Έζε. Ο Άγγλος είναι ένας παίκτης που εξιτάρει τον Πεπ. Αυτό το καλοκαίρι, οι Πολίτες μπορεί να χτυπήσουν την πόρτα της Κρίσταλ Πάλας με μια προσφορά που δεν θα μπορούν να αρνηθούν.

Όσον αφορά την καριέρα του Έζε, ο ίδιος υπέγραψε στην Κρίσταλ Πάλας το καλοκαίρι του 2020. Μέχρι στιγμής φέτος έχει αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και έχει δώσει 3 ασίστ και 18 τέρματα. Πολλοί εκλεκτοί σύλλογοι από όλη την Ευρώπη τον έχουν προσέξει ως αποτέλεσμα των εξαιρετικών του επιδόσεων τα τελευταία χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι είναι βασικός στην ομάδας της Κρίσταλ Πάλας και έχει περισσότερα από τρία χρόνια συμβόλαιο, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι, αν αναλογιστεί κανείς το αδιάκοπο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον ίδιο από την γαλάζια μεριά του Μάντσεστερ και όχι μόνο.

Να θυμίσουμε επίσης ότι, ο Κάλβιν Φίλιπς, ο οποίος αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Λίντς για 50 εκατομμύρια, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και η σχέση του με τον Πεπ ψυχράθηκε μετά τις δηλώσεις του Άγγλου εναντίον του Ισπανού προπονητή. Ο Φίλιπς είναι δανεικός στην Γουέστ Χαμ, όμως δεν φαίνεται πως μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη επιλογή για το μέλλον στη Σίτι και για αυτό η περίπτωση Έζε εξετάζεται ενδεχομένως ως εναλλακτική λύση σε αυτό το κενό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις